hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  Noutati la Cerf 2008

Noutati la Cerf 2008

calendar_month 22 Mai 2008, 09:15
Prezenti la CERF2008, am dorit sa va prezentam o serie de noutati aflate in standurile producatorilor. Desi ati putut citi despre multe dintre aceste cu ceva vreme in urma pe site-ul nostru este interesant sa le revedeti intr-un material video.
Aparut pe piata la sfarsitul anului trecut, vorbim de piata din afara, la CERF regasim ultimul device multifunctional de la compania MIO, renumita pentru dispozitivele GPS sau PDA.

Modelul A702 este urmasul modelului de success MIO A701 care este deja imbatranit si ofera fata de acesta toate noile tehnologii disponibile in acest moment.

Intre cele mai interesante facilitati ale sale regasim un modul Wireless LAN 802.11b/g si o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus.

A702 este un device complet, cu functii de telefon (din pacate fara 3G), PDA ( are Windows Mobile v6.0), si GPS (receptor GPS SIRFstar III si slot MicroSD pentru harti si nu numai).

Din pacate pretul sau este destul de mare, aproximativ 1700 de lei.

In imaginile de mai sus puteti vedea in premiera utimul accesoriu anuntat de cei de la Nintendo pentru consola cu cele mai bune vanzari de pana acum.

Este vorba despre Wii Fit, despre care am mai scris acum cateva zile, un dispozitiv deosebit de distractiv, sau chiar util, pentru ca poate fi folosit cu success pentru fitness acasa sau pentru recuperarea facila si distractiva in urma unor afectiuni medicale.

Oricum putem spune ca Nintendo a introdus un nou ”standard” in ceea ce priveste consolele, pentru ca acum si altii incearca sa faca controlere inspirate din produsele Nintendo.

Unul dintre produsele pe care le gasim in cadrul expozitiei IT de la noi din tara CERF 2008 este un notebook de top de la Dell, care face parte din seria de top XPS.

Este vorba despre modelul XPS 1730 care se poate lauda cu o configuratie extreme de puternica chiar si pentru un sistem desktop, cu processor Core 2 Extreme din seria 9000 de la Intel, unul din cele mai performante la aceasta ora si in plus regasim la el si doua placi video foarte puternice montate in SLI si doua hard-diskuri montate intr-o matrice RAID 0 pentru o viteza sporita.

Din pacate pretul unui astfel de notebook se invarte in SUA in jurul pretului de 4000 de dolari, asa ca pentru europa probabil are un pret egal…adica 4000 de euro.

Sursa: Hit.ro
 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?