Noua tehnologie Hands Free Slip-ins pentru incaltaminte este si in Romania
3/34952
calendar_month 07 Iun 2023, 15:11


Skechers, producatorul international de incaltaminte, anunta lansarea in Romania a noilor modele Skechers Hands Free Slip-ins pentru femei si barbati. Cu un design confortabil, pantofii sport fara sireturi sunt usor de incaltat, fara a fi nevoie de folosirea mainilor, datorita tehnologiei Hands Free Slip-ins. Atat  modelele pentru femei, cat si cele pentru barbati sunt disponibile acum in magazinele Skechers. 

Compania a lansat noua tehnologie Hands Free Slip-ins pentru incaltamintea pentru femei si barbati printr-un eveniment dedicat. Aceasta tehnologie introdusa de Skechers pe piata din Romania aduce si o serie de caracteristici inovatoare. Cu un design atractiv si confortabil, noii Skechers Hands Free Slip-ins se diferentiaza prin tehnologia inedita care le permite consumatorilor sa se incalte fara a-si folosi mainile, intr-un mod mult mai simplu si rapid. Datorita talpii moi, confortabile, dotata cu spuma cu memorie racita cu aer, Skechers Slip-ins reprezinta perechea ideala de pantofi pentru plimbarile lungi sau zilele aglomerate petrecute in oras.

Skechers Slip-ins: GO WALK Flex – Relish

Cu noii Skechers Hands Free Slip-ins™ GO WALK® Flex – Relish, plimbarile sunt acum mai confortabile, precum si experienta de incaltare. Designul fara sireturi vine cu o parte superioara din plasa atletica respirabila, perna de calcai, Heel Pillow™, talpa cu spuma cu memorie, Skechers Air-Cooled Memory Foam®, sistem de amortizare usoara, ULTRA GO®, si Flex Pillars™ pentru si mai multa rezistenta.

Skechers Slip-ins: Ultra Flex 3.0 - Smooth Step

TOUCHLESS FIT™: Stilul si confortul se imbina perfect acum datorita noilor Skechers Hands Free Slip-ins™: Ultra Flex 3.0 - Smooth Step. Avand o perna confortabila de calcai, Heel Pillow™, noul model vine cu o parte superioara din tricot, Stretch Fit®, o latura din jerseu, talpa fiind dotata si cu spuma cu memorie racita cu aer, Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

Tehnologia Hands Free Slip-ins: un proces mai simplu si rapid de incaltare

Datorita tehnologiei Hands Free Slip-ins™, consumatorii se pot bucura acum de un mod mult mai simplu de a se incalta, fara sa-si atinga pantofii, Skechers Slip-ins fiind perechea ideala pentru acele momente in care bratele lor sunt pline de genti, plase de cumparaturi sau de jucariile copiilor. Cu un design confortabil, rezistent, care ofera sustinere piciorului pentru drumurile lungi in oras, noii pantofi sport sunt un plus in colectia de incaltaminte a cumparatorilor.

Disponibilitate

Noii Skechers Hands Free Slip-ins pentru femei si barbati sunt acum disponibili in magazinele Skechers din Romania.