hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  MWC 2012 - vezi noutatile (ziua a doua)

MWC 2012 - vezi noutatile (ziua a doua)

calendar_month 28 Feb 2012, 17:55
Astazi va prezentam noutatile din a doua zi de Mobile World Congress, dar si cateva update-uri la lansarile importante care au avut loc ieri.

A doua zi a targului de la Barcelona a adus mai putine noutati decat debutul expozitiei si probabil ca este si normal in conditiile in care aproape producatorii prezenti la eveniment s-au grabit parca sa dezvaluie tot chiar din prima zi. Dar, totusi, noutatile nu au lipsit.

Intel a anuntat ca se va concentra foarte mult pe Smartphone Soc si pe dezvoltarea de platforme pentru device-urile mobile (citeste mai multe aici).


Viewsonic a prezentat o tableta dual-boot care ofera utilizatorului atat sistemul de operare al Google, Android, cat si Windows 7 (vezi detalii aici).

China devine pe zi ce trece un nume tot mai puternic in industria mobila. Dupa Huawei, despre care HIT.ro a scris ieri, ZTE s-a prezentat la Barcelona cu lectiile facute: cateva telefoane de top si tablete care vor sa concureze cu brandurile puternice din domeniu. (citeste aici).

Panasonic a prezentat, in sfarsit, telefonul care va readuce compania in business-ul mobil (european). Se numeste Eluga Power si este un smartphone waterproof. (vezi detalii aici)

LG pluseaza pe segmentul 4G LTE. Compania a facut astazi o demonstratie a unui serviciu de video sharing, care permite impartasirea de fisiere video chiar in timp ce acestea sunt filmate. (citeste mai multe aici)

Dupa ce in prima zi a MWC 2012 Huawei a anuntat lansarea celui mai rapid smartphone din lume, astazi compania a prezentat si o tableta despre care afirma ca este cea mai "abila" din lume. (vezi detalii aici)

Toshiba a propus la Barcelona o tableta al carei ecran are o dimensiune atipica: 7,7 inci. (citeste detalii aici)
 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?