hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  MWC 2012: Sony prezinta Xperia S, Xperia U si Xperia P

MWC 2012: Sony prezinta Xperia S, Xperia U si Xperia P

calendar_month 27 Feb 2012, 09:35
Sony Mobile Communications a anuntat cele mai noi modele din gama Xperia NXT series – noua generatie de smartphone-uri de la Sony, Xperia P si Xperia U.
Xperia S va incepe sa fie livrat pe pietele internationale, primele aparitii fiind in magazinele Sony Style din Barcelona, chiar in timpul evenimentului Mobile World Congress, care a debutat astazi (si de va incheia pe 1 martie), se arata intr-un comunicat de presa. Xperia P si Xperia U vor fi disponibile incepand din trimestrul doi al acestui an.

Principalele caracteristici ale Xperia P:

Reality Display de 4 inci cu processor de imagine Mobile BRAVIA Engine.
Tehnologie pentru ecrane, WhiteMagic, pentru lumina sporita si functie de eficientizare a consumului prin reglare inteligenta a luminozitatii.
Procesor dual-core de 1 GHz dual-core si spatiu de stocare de 16GB.
Camera foto de 8MP cu functie fast capture, capacitate de filmare HD si tehnologie Sony pentru imagini panoramice 2D si 3D.
Conectivitate HDMI si DLNA.
Tehnologie NFC (Near Field Communications) care ofera acces la un ecosistem mereu in crestere ar aplicatiilor si serviciilor NFC, precum si la Xperia SmartTags.
Disponibil in calorile argintiu, negru si rosu, cu un corp de aluminiu.
Lansat pe platforma Android 2.3 (Gingerbread), va primi actualizarea la versiunea Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) in trimestrul al doilea al anului 2012.


Principalele caracteristici ale Xperia U:

Reality Display de 3,5 inci cu procesor de imagine Mobile BRAVIA Engine.
Procesor dual-core de 1 GHz dual-core.
Camera foto de 5MP cu functie fast capture, capacitate de filmare HD si tehnologie Sony pentru imagini panoramic 2D si 3D.
Calitate superioara a sunetelor prin tehnologiile audio xLoud si 3D surround.
Disponibil in culorile alb sau negru, cu cap interschimbabil de culoare roz sau galben pentru baza telefonului.
Lansat pe platforma Android 2.3 (Gingerbread), va primi actualizarea la versiunea Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) in trimestrul al doilea al anului 2012.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?