hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  MWC 2012: Samsung transforma Note-ul in tableta si prezinta noul Beam

MWC 2012: Samsung transforma Note-ul in tableta si prezinta noul Beam

calendar_month 27 Feb 2012, 11:35
Si Samsung a adus la Barcelona cateva noutati dintre care se remarca Galaxy Note 10.1, tableta cu stylus, dar si un telefon cu proiector incorporat care duce mai departe seria Beam.

Transformarea Galaxy Note intr-o tableta in toata regula a fost confirmata astazi de Samsung prin lansarea noului Galaxy Note 10.1. Tableta vine insotita de S Pen, stylus-ul special care va permite sa luati notite sau sa desenati, crescand astfel eficienta in utilizarea tabletei.

Potrivit unui anunt oficial al Samsung, "GALAXY Note 10.1 ruleaza sistemul de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), are un procesor dual-core de 1.4GHz si conectivitate HSPA+". Stylus-ul S Pen este util celor care folosesc pe tableta variantele speciale ale programelor de editare Adobe Photoshop Touch si Adobe Ideas.

De asemenea, Samsung a prezentat la Mobile World Congress - Barcelona si noul Beam, smartphone-ul care continua seria cu acelasi nume lansata in 2010. Beam varianta 2012 poate face proiectii care ajung la dimensiunea de 50 de inci.

Pe langa Beam si Galaxy Note 10.1, Samsung a mai lansat si o a doua varianta a Galaxy Tab de 7 inci si doua telefoane Galaxy Ace2 si Galaxy Mini 2 despre care HIT.ro a scris in urma cu cateva zile. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?