hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  MWC 2012: Samsung si Visa lanseaza aplicatia pentru plati mobile

MWC 2012: Samsung si Visa lanseaza aplicatia pentru plati mobile

calendar_month 29 Feb 2012, 14:20
Visa si Samsung au lansat aplicatia oficiala pentru plati mobile, destinata Jocurilor Olimpice si Paralimpice.
Aplicatia are la baza tehnologia Visa payWave, ce permite realizarea de plati contactless la punctele de vanzare. Pentru a efectua o plata, utilizatorii trebuie doar sa selecteze aplicatia de plata Visa, sa apese optiunea "Pay" si sa tina telefonul in dreptul unui cititor contactless.

Aplicatia ofera, de asemenea, posibilitatea verificarii istoricului tranzactiilor si de a vizualiza bilantul actualizat al contului personal. Potrivit celor doua companii, platile mobile contactless sunt protejate de catre aceiasi termeni si conditii standard ce se aplica si cardurilor.
Pentru Londra 2012, vor exista peste 3000 de terminale contactless instalate in incinta locatiilor Jocurilor Olimpice si Paralimpice, prezentand modalitati de plata prepaid, contactless, tehnologii mobile si alte inovatii.

Lansarea marcheaza parteneriatul dintre cei doi sponsori ai Jocurilor Olimpice si Paralimpice pentru a lansa pe piata modalitatea de plata mobila contactless, ca parte a sustinerii pe care o ofera editiei ce va avea loc la Londra in 2012, se arata intr-un comunicat de presa. 

Sondaj

Ce placa video aveti?