Mary-Louise Parker este invitata speciala a editiei de anul acesta a American Independent Film Festival
3/35009
calendar_month 21 Iun 2023, 12:29

Cunoscuta publicului din intreaga lume pentru rolurile sale din BOYS ON THE SIDE, RED, miniseria ANGELS IN AMERICA sau seria de televiziune WEEDS, Mary-Louise Parker este invitata speciala a editiei de anul acesta a American Independent Film Festival.

Actrita premiata cu Golden Globe, Emmy, Tony si multe alte distinctii importante la nivel international, va fi prezenta la proiectia filmului sau - ROMANCE & CIGARETTES - din cadrul festivalului, sambata, 24 iunie, ora 14:30 la Cinema Elvire Popesco unde se va intalni cu publicul si va raspunde intrebarilor acestora. Parker va fi insotita de fiul acesteia care va prezenta si noul sau film.

Pe langa cariera sa din film, televiziune sau teatru (cu numeroase spectacole pe Broadway si Off-Broadway), Parker a fost contribuitor permanent la revista Esquire timp de peste un deceniu, iar scrierile ei au aparut in The New York Times, O Magazine, Bullett, Glamour, The Riveter, Hemispheres si altele. Prima ei carte, Dear Mr. You, a fost tradusa in cinci limbi si a fost recunoscuta de catre San Francisco Chronicle ca una dintre cele mai bune carti ale anului.
Impreuna cu Elizabeth Cuthrell, aceasta a produs si regizat reclama premiata Stop The Hate, in urma cresterii atacurilor asupra persoanelor de culoare ca urmare a evenimentelor din 11 septembrie. Eforturile sale umanitare in SUA si in estul Africii au fost recunoscute de catre Fundatia David Lynch si Comisia pentru Drepturile Omului din comitatul Los Angeles, iar activitatea sa in sprijinul comunitatii LGBTQ a fost recunoscuta de catre Hetrick-Martin Institute, The NYC LGBT Center, GLAAD si OUT Magazine.

Regizat de John Turturro, ROMANCE & CIGARETTES  este un musical care nu se da inlaturi de la nimic. Plasat in lumea clasei muncitoare de la New York, filmul spune povestea unui sot infidel si a calatoriei sale spirituale pentru salvare. Acesta va trebui sa aleaga intre amanta lui seducatoare si sotia sa ...si toate problemele acesteia. Filmul ii are in distributie si pe: Kate Winslet, Susan Sarandon sau Steve Buscemi.

Detalii despre film si bilete pe: https://bit.ly/RomanceCigarettes
Mai multe detalii despre program si invitatii AIFF.7 de vara pe: www.filmedefestival.ro

Mary-Louise Parker se afla in tara pentru filmarile miniseriei GRAY HOUSE produsa de Kevin Costner, Morgan Freeman si Leslie Greif. Filmarile au loc integral in Romania, pe platourile de filmare Castel Film si in locatii din Bucuresti.