Logitech G sarbatoreste a 10-a aniversare a legendarului mouse G502
3/36605
calendar_month 02 Mai 2024, 10:38


Un deceniu de inovatie si excelenta in design

Astazi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech si principal inovator in tehnologii si echipamente pentru jocuri, sarbatoreste a 10-a aniversare a legendarul mouse de gaming G502.  In primul sau deceniu, G502 a devenit indragit de comunitatea de gameri pentru ca ofera performante de neegalat, tehnologii avansate si design inovator, devenind cel mai bine vandut mouse de gaming din lume, cu peste 18 milioane de exemplare vandute.

„G502 este mouse-ul meu preferat de ani de zile. Acest mouse este extrem de confortabil in utilizare pentru perioade lungi de timp. G502 are un design elegant si cu aspect cool. A fost intotdeauna o alegere perfecta pentru jucatorii care doresc butoane suplimentare usor de atins si o experienta care sa le permita sa joace fara intreruperi!” a spus Meg Kaylee, streamer si producator celebru de jocuri care foloseste G502 din 2019.

Inca de la lansare designul lui G502 a fost bazat pe nevoile jucatorilor. La fiecare update, echipa de ingineri si designeri Logitech G a studiat factorii care influenteaza modul de joc si a dat viata acestor rezultate atat in modelul G502 original cat si in fiecare model de atunci.

Incepand din 2014, Logitech G a introdus primul G502 cu personalizare extinsa, performanta de tracking si raspuns de neegalat si confort maxim, urmat de G502 Proteus Spectrum in 2016, care a oferit in plus jucatorilor pana la 16,8 milioane de optiuni de culoare de iluminare personalizabile. Anul 2018 a fost martorul lansarii mouse-ului G502 HERO, proiectat cu senzorul HERO 25K de la Logitech G – cel mai performant senzor la acea vreme. In 2019, G502 a fost modernizat cu tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru capacitate de raspuns si fiabilitate uimitoare si incarcare wireless POWERPLAY.  Iar cel mai recent, G502 a fost actualizat la G502 X, G502 X LIGHTSPEED si G502 X PLUS cu comutatoare hibride optico-mecanice LIGHTFORCE.

„La Logitech G suntem foarte mandri de ceea ce am realizat in ultimul deceniu”, a declarat Ujesh Desai, director general al Logitech G. „Ceea ce diferentiaza G502 — tehnologia de ultima ora si designul inovator — a devenit reperul pentru mouse-urile de gaming din intreaga lume”

In procesul de proiectare G502, echipa de designeri si ingineri a studiat factorii care influenteaza cel mai mult modul de joc, oferind in acelasi timp un mouse care a furnizat o multime de caracteristici superioare. Mouse-ul G502 original avea un senzor puternic, foarte precis, care putea fi reglat pentru tracking superior si performanta optima. Folosind tehnologii precum cartografierea termica si experimentarea cu geometria suprafetei, echipa a reusit sa creeze un mouse care a oferit un confort sporit si un design inovator functionand ca o extensie a mainii jucatorului.

„Designul G502 optimizeaza fiecare parte a mainii, adaptandu-se nevoilor prin plasarea butoanelor, ceea ce maximizeaza experienta noastra de joc. Aceste dispozitive sunt adevarate extensii ale noastre si ne imbunatatesc abilitatile de zece ori”, a spus Jeremy „Squatingdog” Pedron, creator si jucator.

In onoarea mouse-ului de gaming emblematic G502 Logitech G anunta o noua editie de Logi PLAY DAYS . Intre 2 si 13 mai, Logi PLAY DAYS sarbatoreste jucatorii si streamerii impreuna cu partenerii din retail si e-tail prin oferte si reduceri exceptionale la o gama larga de echipamente de gaming.Despre Logi PLAY DAYS

In 2022, Logitech G a introdus platforma Logi PLAY pentru a sarbatori cultura jocurilor si a streamingului, a explora cele mai recente inovatii si tendinte si a modela viitorul PLAY. „Logi PLAY DAYS” au fost apoi introduse in 2023 pentru a recompensa comunitatea cu oferte nemaivazute pana atunci la echipamentele Logitech G. Logi PLAY DAYS ofera, de asemenea, retailerilor si consumatorilor oportunitatea de a participa cu anunturi de produse noi, activitati distractive si implicarea comunitatii. In toata Europa, echipele de esports, streamerii, creatorii si jucatorii celebri vor participa la #LogiPLAYDAYS prin intermediul platformelor online.

 „Logi PLAY DAYS exista pentru a sarbatori cultura jocurilor si a streamingului si pentru a demonstra sprijinul nostru continuu pentru toate comunitatile care impartasesc credinta si pasiunea noastra pentru puterea PLAY”, a declarat Yalcin Yilmaz, Vicepresedinte si Head of Europe pentru Logitech. „In acest an, care marcheaza aniversarea a 10 ani de la cel mai bine vandut mouse de gaming din lume, G502 se afla in centrul zilelor de primavara Logi PLAY DAYS si vine ca un preludiu al evenimentului nostru emblematic Logi PLAY din septembrie.”
 
Retailerii si e-tailerii parteneri vor oferi oferte exclusive pentru produsele Logitech G, cum ar fi:

● G502X, G502 X LIGHTSPEED si G502 X PLUS: Emblematicele periferice de gaming de la G, cu traking de inalta precizie si butoanele personalizabile.
● Casti PRO X LIGHTSPEED: Conceput cu jucatori PRO si proiectat pentru a castiga, seria PRO duce jocul la urmatorul nivel.
● G915: O tastatura de gaming de top care ofera tehnologia wireless LIGHTSPEED, oferind performanta profesionala si un design sofisticat.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?