hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  Leipzig Games Convention 2007, ultima zi

Leipzig Games Convention 2007, ultima zi

calendar_month 28 Aug 2007, 20:00
Atmosfera incendiara la Games Convention 2007 in a treia zi de expozitie. Vizitatorii care au venit in numar foarte mare s-au inghesuit la standurile companiilor de jocuri, au participat la concursuri, au testat demo-urile jocurilor ce urmeaza sa fie lansasate au cantat karaoke cu noul SingStar de la Sony, s-au infruntat in competitii sportive pe consola Wii si s-au relexat intre palmieri, pe o plaja amenajata in hala principala a complexului.
Eu am incercat sa nimeresc toate masinile de pe sosea in Test Drive Unlimited...
Surprizele placute s-au tinut lant: prezentare prelungita pentru jocul Hellgate: London la standul EA si loc de joaca pentru curiosi. Cu alte cuvinte nu numai ca am asistat la o prezentare grozava a acestui titlu dar am reusit chiar sa il testez timp de 45 de minute.

După prezentarea de Hellgate: London Evident nu am rezistat tentatiei unei curse de NFS ProStreet.
Tot in standul EA am aflat ca liderul Brotherhood of Nod traieste si chiar are de gand sa revina pe monitoare pentru a se razbuna. A facut chiar si o declaratie publica in acest sens si a avertizat gamerii din Romania ca Mesia nu poate fi ucis.
A treia zi la Games Convention a adus si o alta surpriza deoarece in standul Vivendi vicepresedintele Massive Entertainment a acceptat sa acorde un interviu in exclusivitate pentru Hit.ro si Softpedia.com despre jocul World in Conflict. Totoata PR managerul pentru estul Europei la Vivendi Games, adja Rehberg, ne-a prezentat pozitia Romaniei pe piata europeana din punctul de vedere al publisherului german. Ziua s-a incheiat cu prezentarea unui joc foarte nou, foarte violent cu scene parca desprinse din filmele semnate Tarantino, intitulat WET.
Iata si cateva imagini din ultima zi a Games Convention 2007:

Sursa: Hit.ro
 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?