Inscrierea proiectelor pentru Gala Europeana a Spitalelor Private este deschisa. Liderii din domeniul sanatatii se reunesc la Bucuresti
3/36111
calendar_month 09 Feb 2024, 13:55


Clinicile si spitalele private din Europa pot inscrie incepand de astazi, 9 februarie, si pana la data de 15 aprilie proiectele lor inovatoare pentru a participa la cea de-a treia editie a Galei Europene a Spitalelor Private.

In anul 2024, Romania va fi tara gazda a evenimentului, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe data de 29 mai. Acest eveniment va reuni lideri din domeniul sanatatii din intregul continent. 

Reprezentantii clinicilor si spitalelor private membre ale asociatiilor de profil din Europa pot accesa site-ul oficial al evenimentului, pentru a parcurge toate detaliile referitoare la inscriere. 

Formularele de participare si regulamentul complet sunt disponibile pe pagina web dedicata evenimentului. 

Proiectele pot fi inscrise pentru una din urmatoarele categorii:  

●    Excelenta in serviciile de ingrijire a pacientilor;  

●    Inovatia tehnologica a anului; 

●    Implementarea programelor de preventie; 

●    Sprijinirea educatiei continue a personalului medical;  

●    Initiative de colaborare cu alte organizatii; 

●    Rezilienta si gestionarea situatiilor de criza; 

●    Implementarea tehnologiilor de inteligenta artificiala. 
 
Data limita pentru inscrierea proiectelor este 15 aprilie.

Proiectele inscrise vor fi evaluate de un juriu de specialisti eminenti din domeniul sanatatii, care include reprezentanti ai organizatiilor spitalelor private din Europa, consultanti medicali si reprezentanti ai autoritatilor publice din domeniul sanitar.

Acest juriu este dedicat identificarii si recunoasterii proiectelor care aduc contributii semnificative la progresul asistentei medicale private, iar proiectele vor fi evaluate pe baza unor grile realizate de expertii EY Romania.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul galei festive care va avea loc pe data de 29 mai la Palatul Parlamentului din Bucuresti. 
 
In contextul provocarilor din domeniul sanatatii, Gala Europeana a Spitalelor Private organizata de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, membru al Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP, isi propune sa evidentieze si sa incurajeze inovatia si excelenta in asistenta medicala privata.

Participarea la aceasta competitie ofera atat o oportunitate unica de recunoastere, cat si sansa de a impartasi experientele si de a stabili parteneriate valoroase in cadrul unui eveniment care promoveaza progresul si inovatia.

Informatii suplimentare despre Gala Europeana a Spitalelor Private, dar si despre procesul de inscriere a proiectelor se regasesc pe site-ul evenimentului: https://europeanprivatehospitalawards.eu/