Inovatie si Tehnologie Suedeza pentru Sustenabilitate
3/36854
calendar_month 04 Iun 2024, 09:15


Eveniment organizat de
Ambasada Suediei in Romania si Green Tech & Film Festival

Data Premierei: 5 iunie 2024, Ziua Mondiala a Mediului, Locatie: Online

Ambasada Suediei in Romania, in colaborare cu Green Tech & Film Festival, are placerea de a anunta premiera unei panel captivant intitulat "Inovatie si Tehnologie Suedeza pentru Sustenabilitate." Acest eveniment, care reuneste lideri din industrie si experti in tehnologie de la companii suedeze care opereaza in Romania, va explora abordarile unice si inovatiile de varf care promoveaza sustenabilitatea in lumea afacerilor.

Versiunea completa va avea premiera pe 5 iunie, de Ziua Mondiala a Mediului, pe site-ul Green Tech & Film Festival si pe canalul Sustainable Living Podcast.

Despre dezbatere: Participantii vor analiza modul in care companiile suedeze valorifica tehnologia pentru a promova responsabilitatea ecologica. Discutia va acoperi progresele in energie regenerabila, procese eficiente din punct de vedere energetic si implementarea principiilor economiei circulare. Participantii vor obtine perspective asupra strategiilor si practicilor sustenabile utilizate de companiile suedeze lideri in sustenabilitate.

Panelisti:

Teodora Juravle, Marketing Head Romania, Electrolux: prezinta initiative inovatoare in responsabilitatea ecologica si practicile sustenabile.

Adrian Gheller, Global Sustainability Manager, Autoliv: discuta despre practici ecologice si strategii de reducere a emisiilor de carbon.

Raluca Mocanu, Sustainability Leader, IKEA Romania: evidentiaza angajamentul IKEA fata de principiile economiei circulare si sustenabilitate.

Mats Lundin, Country Manager and Director Romania, Emergy: despre importanta energiei regenerabile si productia de hidrogen folosind energie eoliana si solara.

Catalin Enache, Electromobility Key Account, Volvo Romania: promoveaza adoptarea vehiculelor electrice si infrastructura de mobilitate sustenabila.

Andrei Manea, Head of Development Romania, OX2: despre proiecte de energie regenerabila si depasirea provocarilor pietei.

Luminita Rosca, Director General, Stratos: ofera  expertiza in consultanta de mediu si tendinte emergente in sustenabilitate.

De ce sa participati:De ce sa participati:

- Invatati din experientele si perspectivele unor voci importante in sustenabilitate.

- Descoperiti solutii practice pentru a depasi provocarile comune in tranzitia catre practici sustenabile.

- Inspirati-va din proiectele si initiativele de succes care transforma modul in care opereaza companiile suedeze.

- Interactionati cu idei inovatoare care contribuie la un viitor mai sustenabil. 

Invitam publicul sa se conecteze si sa obtina lectii valoroase si inspiratie de la lideri in sustenabilitate. Acest eveniment promite sa fie o oportunitate excelenta pentru a interactiona cu inovatii de ultima ora si a contribui la conversatia globala despre responsabilitatea ecologica.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?