hit.ro  »  Stiri  »  Evenimente  »  IFA 2012: Philips a lansat mai multe monitoare de top

IFA 2012: Philips a lansat mai multe monitoare de top

calendar_month 29 Aug 2012, 13:20
Philips a lansat, in cadrul targului de electronice de larg consum IFA, o serie de monitoare cu noi tehnologii.
Cele mai importante aparitii includ primul monitor UltraWide 21:9 din lume cu un ecran de 29 inch, "Gioco", primul monitor Ambiglow ce ofera o experienta de gaming 3D completa, un monitor IPS cu tehnologia Smart MHL ce se conecteaza la smartphone-urile Android si afiseaza continutul acestora si un monitor PLS de 27 inch cu rezolutie mare. In plus, va fi lansat un monitor 3D care nu necesita folosirea ochelarilor.

Philips a lansat primul monitor 3D Ambiglow de 27 de inci. Tehnologia inovativa Philips Ambiglow creaza un halo de lumina ce se imbina cu imaginea redata, actiune ce largeste campul vizual al ecranului pentru ca experienta 3D sa fie cat mai cuprinzatoare.

Tot la IFA 2012, Philips a prezentat si monitorul IPS cu Smart MHL. Ecranul de 23 inch cu cea mai noua tehnologie High Definition le permite utilizatorilor sa vizioneze imagini, sa joace jocuri sau sa urmareasca filme HD direct de pe smartphone-urile Android, in timp ce acestea se incarca.

Philips a lansat si monitorul PLS de 27 inch ce reda imagini la o rezolutie de 1560x1440. Tehnologia multiview iti permite sa conectezi simultan doua surse.
Tehnologia Philips PowerSensor ajuta la reducerea semnificativa a costurilor de energie.

Ultimul dispozitiv anuntat de Philips la IFA 2012 este monitorul 3D ce nu necesita folosirea ochelarilor.
Tehnologia se numeste Autostereoscopic 3D.
 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?