Expozitia globala HUAWEI XMAGE "O lume plina de caldura" a fost lansata oficial
3/36634
calendar_month 09 Mai 2024, 13:00


Huawei a dezvaluit expozitia globala inaugurala HUAWEI XMAGE, intitulata A Heartwarming World – 12 Years of Huawei Photography, pe 8 mai 2024, in cartierul cultural Alserkal Avenue din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Aceasta reprezinta cea mai mare expozitie de fotografie din istoria Huawei.

Premiile HUAWEI XMAGE 2024, competitia anuala care celebreaza platforma deschisa Huawei pentru excelenta fotografica a smartphone-urilor, a inceput si in timpul ceremoniei de deschidere a expozitiei. Aflata la al optulea an consecutiv, competitia isi propune sa inspire consumatorii sa-si dezlantuie pe deplin creativitatea si imaginatia prin valorificarea tehnologiei de imagistica XMAGE de la Huawei, infuzand fiecare fotografie cu o rezonanta emotionala si culturala mai profunda.

„O lume plina de caldura – 12 ani de fotografie Huawei”

A Heartwarming World prezinta aproape 300 de fotografii realizate cu smartphone-urile Huawei, selectate dintre milioanele de trimiteri. Imaginile afisate infatiseaza momente de caldura, liniste si luminozitate din fiecare colt al globului, precum si relatia reala a oamenilor obisnuiti; fotografiile incapsuleaza noua filozofie a marcii HUAWEI XMAGE, Puterea imaginii. Filosofia isi propune sa aprinda imaginatia, creativitatea si aprecierea consumatorilor cu ajutorul tehnologiei si experientelor de imagistica supreme, permitandu-le sa prezinte efecte puternice dincolo de ceea ce este capturat.

Ultimul deceniu a fost o perioada de dezvoltare rapida pentru fotografia mobila. Expozitia prezinta lucrari din ultimii 12 ani create cu smartphone-uri Huawei. De-a lungul perioadei, Huawei a condus evolutia si dezvoltarea tehnologiei de imagistica mobila prin inovare continua. In plus, Huawei s-a angajat continuu in activitati globale, cum ar fi competitii de fotografie, evenimente comunitare si rapoarte de tendinte, promovand raspandirea la nivel mondial a culturii fotografiei mobile.

Astazi, seria HUAWEI P este actualizata la seria HUAWEI Pura. Seria HUAWEI Pura reprezinta un nou inceput cu o noua atitudine, integrand perfect ultimele in fotografie, design estetic, cu un stil unic. HUAWEI Pura 70 Ultra si-a asigurat primul loc in cel mai recent clasament al camerelor smartphone DXOMARK, cu un scor impresionant de 163 de puncte [1] .

Odata cu seria HUAWEI Pura 70 care stabileste un nou punct de referinta, HUAWEI XMAGE continua sa depaseasca limitele tehnologiei si experientei cu utilizatorii globali, ducand fotografia inteligenta la noi culmi.

Keith Ladzinski, fotograf la National Geographic, a declarat in timpul ceremoniei de deschidere: „Fotografia este un limbaj universal. Surprinde frumusetea si inspira conversatia. Aceasta expozitie reflecta contemplarea Huawei asupra tehnologiei si artei si prezinta o filozofie de brand cu adevarat sincera”.

Expozitia exploreaza opt teme diferite: „ Secretele Mamei Natura ”, „ Peisaje si spatii ”, „ Un dialog cu animalele ”, „ Povestea vietii ”, „ Tu si cu mine ”, „ Bucuria sportului ”, „ The Puterea momentelor ”, si „ Lumea tineretului ”.

„Intr-o epoca dominata de tehnologie si viteza, este usor pentru oameni sa fie coplesiti de zgomotul extern si stresul”, a mentionat Chen Xiaobo, curatorul expozitiei si al 9-lea vicepresedinte al Asociatiei Fotografilor din China. „Este linistitor sa-i vezi pe creatori din intreaga lume surprinzand si transmitand momente incalzitoare cu smartphone-urile Huawei. Aceste imagini actioneaza ca punti care rezoneaza cu sufletele, transmitand caldura si frumusete autentica”.O lume plina de caldura – 12 ani de fotografie Huawei se va desfasura in perioada 8-10 mai. Lucrari exceptionale vor fi afisate pe platformele oficiale Huawei, inclusiv @HuaweiXmageAwards pe Instagram, @HuaweiMobile pe Instagram, X si Facebook.

Premiile HUAWEI XMAGE 2024: Sarbatorind inspiratia si creativitatea

Premiile HUAWEI XMAGE 2024 au inceput oficial in timpul ceremoniei de deschidere a expozitiei. Ca o platforma deschisa pentru excelenta fotografica pe smartphone, competitia anuala incurajeaza utilizarea perspectivelor unice si a creativitatii nelimitate pentru a oferi fotografiei mobile o semnificatie artistica si o expresie estetica mai profunda. Din 2017, utilizatori din peste 170 de tari si regiuni au participat la competitia anuala, contribuind pana in prezent cu aproape 4 milioane de inscrieri. Acest lucru face ca Premiile HUAWEI XMAGE sa fie o mostenire culturala proprie, continand fragmente din istoria umanitatii din perspective la nivel mondial.

Premiile XMAGE de anul acesta introduc noi categorii, Momente, Fete, So Far So Close si Stil, care demonstreaza liderul Huawei in instantanee, fotografie de portret, teleobiectiv si macro fotografie si stil de culoare. In plus, noi premii, cum ar fi seria Best of Pura si seria Best of Mate, au fost create pentru a incuraja artistii sa exploreze diverse forme expresive si teme folosind capacitatile emblematice de imagine ale Huawei. Toti castigatorii vor fi considerati ca isi vor prezenta munca pe platformele globale de publicitate si pe cardul de tranzit HUAWEI Pay, printre alte oportunitati.

Competitia saluta, de asemenea, un nou grup de judecatori stimati, inclusiv Chen Xiaobo, al 9 -lea vicepresedinte al Asociatiei Fotografilor din China; Keith Ladzinski, fotograf National Geographic si director nominalizat la Emmy; James Perolls, fotograf de moda si director; Susi Belianska, fotograf portret si artist vizual; Li Changzhu, expert in fotografie de la Huawei Consumer Business Group. Acesti judecatori vor selecta in mod colectiv cele mai convingatoare povesti fotografice pe baza cunostintelor lor profunde asupra expresiei imaginii.

Inregistrarile pentru Premiile HUAWEI XMAGE 2024 sunt acum deschise, inscrierile se inchid pe 15 septembrie 2024, la ora 24:00, ora Beijingului (GMT+8). Pentru mai multe informatii si pentru a participa la concurs vizitati: https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage