Expozitia de design "Newfound Equilibrium a Samsung va fi prezentata la Milan Design Week 2024
3/36464
calendar_month 16 Apr 2024, 10:04


Expozitia va oferi vizitatorilor o experienta imersiva, care descrie intr-un mod artistic filosofia de design a Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. organizeaza propria expozitie de design la Fuorisalone 2024, in cadrul Milan Design Week, in perioada 16-21 aprilie. Expozitia va avea loc la Le Cavallerizze, in prestigiosul Muzeu National de Stiinta si Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia. La eveniment, expozitia Centrului de Design Corporate al Samsung, „Newfound Equilibrium”, va prezenta filosofia de design orientata catre utilizator a Samsung, „Identitatea de Design Samsung 5.0: Esential∙Inovativ∙Armonios”.

„Designul trebuie sa ia in considerare in intregime experienta umana, iar principiile de design ale Samsung realizeaza acest lucru. Cu filosofia noastra de design centrata pe om, ne propunem sa cream un viitor care se armonizeaza cu viata clientilor nostri prin inovatie cu scop”, a declarat TM Roh, President and Head of Corporate Design Center, Samsung Electronics. 

Cinci spatii unice aduc la viata filosofia de design Esential∙Inovativ∙Armonios"

Expozitia „Newfound Equilibrium” a Samsung de la Milan Design Week 2024 este menita sa inspire vizitatorii, avand la baza viziunea Samsung pentru un viitor mai bun, care descrie intr-un mod artistic echilibrul dintre oameni si tehnologie. Pentru a avea un impact asupra participantilor, expozitia va include arta media care trezeste simturile – in special vazul, auzul si mirosul. 

Ancorand experienta multi-senzoriala, instalatia imersiva ii ghideaza pe vizitatori prin cinci spatii care descriu identitatea de design Esential⸱Inovativ⸱Armonios a Samsung, ca o compozitie de lumina, sunet si interactiuni digitale. Cele cinci spatii care comunica cu vizitatorii prin ecrane, senzori si lumina sunt intitulate „Esenta”, „Inovatie”, „Armonie”, „Vis Infinit” si „Noul Inceput”. Pe masura ce vizitatorii se apropie de ecranele plasate in spatiile respective, elementele translucide se transforma in forme si texturi specifice, iar formele dincolo de fereastra par sa se apropie de privitori, permitandu-le sa se scufunde in visul unui viitor infinit care se apropie.

Prin colaborarile cu mesterii in ceramica de la MUTINA si cu cei in lemn de la ALPI, frigiderul Bespoke si AirDresser-ul au fost, de asemenea, reinventate, avand in vedere coexistenta dintre oameni si tehnologie.

Expozitia „Newfound Equilibrium” a Samsung se afla la Via Olona, nr. 6 bis, Milano, si ofera intrare gratuita in urmatoarele intervale orare: 
•    De la 10:00 pana la 19:00 (16-18 aprilie)
•    De la 10:00 pana la 20:00 (19-20 aprilie)
•    De la 10:00 pana la 18:00 (21 aprilie)

Pentru mai multe stiri, fotografii si videoclipuri, va rugam sa vizitati Samsung Newsroom si Samsung Design pe durata Milan Design Week 2024.