Exact Travel deschide portile Targului Virtual de Turism Povestile lumii prin calatorii
3/36145
calendar_month 14 Feb 2024, 10:40


► Reduceri de pana la 300 euro de persoana

► Preferinta accentuata pentru destinatii precum Vietnam - Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia si Africa de Sud

Exact Travel, nume emblematic in lumea turismului romanesc, cu peste un sfert de secol de expertiza, este incantata sa va invite la Targul de Turism ”Povestile lumii prin calatorii”, desfasurat online in perioada 15 – 22 februarie 2024. Aceasta initiativa intampina dorinta de explorare a pasionatilor de calatorii, facilitand accesul la o lume plina de aventura si descoperire.


Citadela Imperială Hue, Vietnam 

Explorati ofertele noastre exclusive


Pasiunea Exact Travel pentru calatorii se materializeaza intr-o selectie curajoasa de destinatii si experiente care mai de care mai inedite. De la misterioasele triburi din Valea Omo din Etiopia, la safariuri emotionante in inima Africii de Sud, si pana la combinatii exotice de calatorii in America Latina si Asia, pachetele turistice ale Exact Travel sunt gandite sa satisfaca chiar si cele mai rafinate gusturi ale aventurierilor. Iar pentru cei care viseaza la destinatii precum Japonia, China sau Bali si Singapore, Exact Travel promite experiente de neuitat.


Trei femei din tribul Mursi - Etiopia cu Exact Travel

Beneficiati de reduceri substantiale


In semn de apreciere pentru clienti, Exact Travel ofera reduceri de pana la 300 euro de persoana la rezervarile efectuate pentru programele prezentate in cadrul targului. Este momentul ideal pentru a planifica vacanta mult visata la un pret avantajos.


Kaiseki Ryori - Japonia

Cele mai cautate destinatii


”Analiza noastra arata o preferinta accentuata pentru destinatii precum Vietnam - Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia si Africa de Sud, anticipand ca acestea vor fi vedetele targului online. Ne bucuram sa vedem pasiunea calatorilor pentru explorare si descoperire si ne propunem sa venim in intampinarea dorintelor lor cu oferte personalizate”, subliniaza Viviana Dumitru, product manager Exact Travel.

Promotie speciala pentru cupluri


Safari Africa

In perioada 1 – 8 martie, cuplurile au ocazia de a castiga o escapada romantica in destinatii de vis precum Bali, Sri Lanka sau Maldive, printr-un concurs gandit special pentru ei. O croaziera in Caraibe completeaza paleta de optiuni pe care o luam in calcul pentru premiu.Previziuni optimiste pentru acest an

Potrivit consultantilor Exact Travel, interesul pentru Asia de Sud-Est, Coreea de Sud si China va creste cu aproximativ 30%, in timp ce pentru Africa de Sud se estimeaza o majorare de 20% a rezervarilor.


Vietnam


Yakiniku, Japonia