Evenimentul in care patru profesionisti cu cariere de succes impartasesc lectiile esecului
3/35509
calendar_month 15 Nov 2023, 10:00


Fuckup Nights Bucharest, editia XIX-a: Mihai Panfil - fondator Origo Coffee, Gina Matei - Leadership Coach si cofondator al Performant Company, Gabriel Diaconu - Medic Psihiatru si Matei Stanculescu - Psihoterapeut si cofondator al Centrului Eka, ne dezvaluie o noua perspectiva asupra esecului

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu: „Esecul ar trebui sa-i ajute pe oameni sa devina, nu sa decada. Fara sa gresesc, fara sa ma prabusesc uneori, astazi nu eram aici”.

Mihai Panfil - fondator Origo Coffee, Gina Matei - Leadership Coach si cofondator al Performant Company, Gabriel Diaconu - Medic Psihiatru si Matei Stanculescu - Psihoterapeut si cofondator al Centrului Eka, impartasesc obstacolele si esecurile profesionale care le-au remodelat definitia succesului, la cea de-a XIX-a editie Fuckup Nights Bucharest (FUN). 

Evenimentul va avea loc la Stup luni, 20 noiembrie, incepand cu ora 18:30. Participarea este gratuita si se poate face prin inscriere pe platforma Stup, in limita locurilor disponibile. 

Intr-o lume in care succesul pare singura moneda de schimb, Fuckup Nights Bucharest exploreaza fateta mai putin stralucitoare, dar esentiala a progresului: esecul. 

FUN XIX invita patru oameni de succes, care imbratiseaza esecul ca pe o oportunitate de crestere si dezvoltare. Mihai Panfil, Gina Matei, Gabriel Diaconu si Matei Stanculescu vor vorbi deschis despre cum au transformat impasul intr-un avantaj, redefinind astfel esecul ca un element fundamental in calatoria profesionala. Fiecare discutie se va incheia cu o sesiune interactiva, oferind posibilitatea celor prezenti sa intre intr-un dialog deschis cu vorbitorii despre lectiile esecului. 

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio si televiziune Julia Nagy.

Mihai Panfil este fondatorul Origo, un brand care a revolutionat cultura cafelei in Romania. Pasionat de ospitalitate, Mihai a inceput sa-si construiasca cariera in industrie cu aproape doua decenii in urma. Dupa ani de acumulare a cunostintelor si experientei, a decis sa-si indrepte atentia catre universul cafelei de specialitate, lansand Origo in 2013.

Datorita viziunii sale proaspete si a dorintei de inovatie, Origo nu s-a limitat la a fi doar un spatiu unde se serveste cafea de exceptie, ci a crescut intr-un brand distinct pe piata romaneasca, cunoscut pentru calitatea produselor si a serviciilor sale. Mihai a transformat Origo intr-un hub al cafelei, oferind formare completa pentru barista, servicii de consultanta in domeniu si organizare de evenimente tematice, insumand o experienta de 360 de grade in jurul cafelei.

Mihai vede greselile nu ca pe niste obstacole, ci ca pe niste oportunitati de a invata si de a avansa. "Mi-e mai teama de stagnare decat de esec", spune el, subliniind ca actiunea si increderea in posibilitati sunt esentiale pentru cresterea oricarui business.

Gina Matei este Leadership Coach si cofondator al Performant Company. Cu o cariera solida in managementul bancar, Gina promoveaza o cultura a eticii, colaborarii si inovatiei, cu o pasiune deosebita pentru educatie si dezvoltare continua. Cu o abordare holistica, isi echilibreaza cariera cu viata de familie, oferind un exemplu de succes si echilibru.

Privind esecul ca pe o etapa vitala a invatarii, Gina il considera un catalizator pentru crestere. "Esecul m-a invatat mai mult decat orice succes. Este acel mentor sever dar necesar, care scoate la suprafata si fortifica abilitatile noastre latente, transformand obstacolele in oportunitati de crestere”, afirma Gina Matei.  Gabriel Diaconu este medic psihiatru cu o cariera impresionanta in psiho-traumatologie si suicidologie. Conduce de aproape un deceniu o clinica privata de psihiatrie, consolidandu-si reputatia atat in Romania, cat si pe plan international.

In ciuda carierei sale de succes, Gabriel adopta o perspectiva umila asupra esecurilor, vazandu-le ca pe lectii fundamentale de viata. „Esecul ar trebui sa-i ajute pe oameni sa devina, nu sa decada. Fara sa gresesc, fara sa ma prabusesc uneori, astazi nu eram aici. Cu bune si cu rele”, spune Gabriel Diaconu. 

Matei Stanculescu este psihoterapeut si coach de top, specializat in antrenarea mentala si cresterea performantei. Cofondator al Eka - Centrul Starii de bine, Matei a adus o perspectiva unica asupra dezvoltarii personale, imbinand cunostintele in psihoterapie cu experienta in industrii creative.

Matei abordeaza esecul ca pe un aspect normal si sanatos al oricarui parcurs de succes. "Esecul nu este o piedica, ci un semnal ca trebuie sa ajustam, sa invatam, sa perseveram. Asa cum un mare campion precum Djokovic a infruntat infrangeri, asa si noi trebuie sa vedem fiecare esec ca pe un pas spre victorie”, declara Matei Stanculescu. 

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume. Evenimentele schimba paradigma cu privire la esecul profesional si se adreseaza, in egala masura, micilor si marilor antreprenori, celor care lucreaza in corporatii, liber-profesionistilor si studentilor.

Eveniment realizat in colaborare cu Stup.