Evenimentul Bespoke Life 2023 aduce in prim-plan tehnologii care ofera confort in prezent si, in acelasi timp, contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil
3/34955
calendar_month 07 Iun 2023, 18:04

Samsung Electronics Co., Ltd. va marca inceputul unui nou capitol pentru electrocasnicele de uz casnic astazi, la evenimentul Bespoke Life 2023, cea de-a treia prezentare anuala a celor mai recente actualizari aduse gamei Bespoke. Transmis in direct la ora locala 17:00, pe Newsroom Samsung, evenimentul va oferi oportunitatea de a descoperi cum viziunea extinsa "Bespoke Life" a companiei transforma viata utilizatorilor prin durabilitate, conectivitate si design.

 Conceptul Bespoke Life de la Samsung a luat nastere din convingerea ca electrocasnicele de uz casnic sunt cheia pentru crearea unui viitor mai durabil. In consecinta, evenimentul Bespoke din acest an va evidentia eforturile Samsung de a reduce emisiile de carbon pe intreg ciclul de viata al produselor. De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansat noul filtru Less Microfiber™: o solutie simpla pentru minimizarea emisiilor de microplastic in timpul ciclurilor de spalare.

 De la procesul de obtinere si productie pana la distributie, utilizare si reciclare, Samsung redeseneaza fiecare etapa a ciclului de viata al produselor pentru a contribui la reducerea consumului de energie si emisiilor de dioxid de carbon (CO2). Compania depune eforturi in reciclarea mai multor resurse, inclusiv prin operarea unui centru de reciclare cu circuit inchis, utilizarea de material bioplastic din uleiuri uzate in cosurile de depozitare ale frigiderelor Bespoke si extinderea utilizarii de plase de pescuit reciclate. Odata ce produsele sunt fabricate, acestea sunt expediate catre utilizatori in ambalaje eco Samsung, care au inlocuit banda si bobina din plastic cu hartie, incepand din acest an.