CES 2012: Samsung Smart Interaction - schimba modul in care privesti la televizor
1/12604
calendar_month 10 Ian 2012, 16:15
Samsung Electronics a prezentat, astazi, in cadrul expozitiei CES 2012, trei noii tehnologii dedicate noii game de televizoare Smart TV. Utilizatorii vor putea controla mai multe functii ale televizoarelor folosind gesturile si vocea, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Cele trei tehnologii sunt Smart Interaction, Smart Content si Smart Evolution si, potrivit Samsung, vor schimba modul in care consumatorii folosesc televizorul si serviciile conexe. Smart Interaction este tehnologia care face posibila lansarea si utilizarea unor aplicatii prin intermediul optiunilor Motion Control, Voice Control si Face Recognition. Astfel, utilizatorii pot deschide sau inchide televizorul, pot activa aplicatiile selectate sau pot naviga pe internet cu ajutorul comenzilor vocale (pana la 30 de limbi suportate).
De asemenea, cu o simpla miscare a mainii, utilizatorii pot naviga pe internet si pot alege vizualizarea de continut. Tehnologia prezentata mai include si camere incorporate ce recunosc miscarile din prim plan si doua microfoane unidirectionale care recunosc vocea cu acuratete.

Smart Content este tehnologia propusa de Samsung pentru impartasirea de continut din cloud si pentru vizualizarea lui direct pe televizorul Smart TV. In acelasi timp, prin Smart Content si Samsung Apps, utilizatorii pot accesa o gama variata de continut precum filme, show-uri TV, sau clipuri video si pot naviga online prin Samsung Media Hub.
Cea de-a treia tehnologie prezentata de Samsung la Consumer Electronics Show din Las Vegas, Smart Evolution va actualiza experientele utilizatorilor si ii va tine la curent cu noutatile care vor fi lansate pe parcursul acestui an.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?