CES 2012: Noua generatie Digital Power Engine pe placile de baza Gigabyte
1/12641
calendar_month 13 Ian 2012, 11:55
Gigabyte Technology co. a prezentat, in cadrul Consumer Electronics Show, din Las Vegas, o noua generatie a Digital Power Engine si a facut o serie de demonstratii pentru a argumenta avantajele noului design Gigabyte 3D Power, 3D BIOS si ale altor tehnologii specifice placilor de baza ale companiei.
3D Power controleaza frecventa, tensiune si faza
Seria a 7-a de placi de baza de la Gigabyte va fi dotata cu cea mai noua tehnologie pentru pentru furnizarea de energie (catre CPU), prin Gigabyte Digital Power Engine denumit 3D Power.

Acest design digital PWM permite utilizatorilor sa controleze si sa monitorizeze energia livrata catre procesoarele din a doua generatie Intel Core si din viitoarele serii de procesoare pe socket LGA 1155.
Gigabyte 3D BIOS
Despre Gigabyte 3D BIOS, HIT.ro a scris recent. Este, intr-adevar, o tehnologie care va ajuta foarte mult userii care prefera controlul grafic al BIOS-ului si, prin urmare pot manipula mult mai usor caracteristicile dorite. Bazat pe tehnologie Gigabyte UEFI DuaLBioS, Gigabyte 3D BIOS ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre doua moduri diferite de interactiune cu setarile Bios-ului - 3D Mode (interfata grafica intuitiva) si Advanced Mode.

Dual LAN pentru G1.Sniper 3

Cele doua noi modele de placi de baza din seria 7 a Gigabyte aduc destul de multe noutati si caracteristici avansate pentru gaming. Placa de baza G1.Sniper, dotata cu tehnologie audio onboard de la Creative, aduce si o configuratie dual LAN (controllere Killer Game Networking si Intel Gigabyte). vizitatorii de la CES 2012 au putut vedea, in premiera, si placa de baza de gaming G1.Sniper M3, cu
semnatura G1.Killer DNA in format compact Micro-ATX.
CloudStation Gigabyte
In acelasi timp, Gigabyte a anuntat la CES 2012 ca anumite placi de baza vor beneficia si de un card de expansiune (exclusiv PCIe) care va oferi suport pentru standarde Bluetooth 4.0 si Wi-fi. Asta inseama ca odata cu dezvoltarea software-ului dedicat, operarea PC-urilor de la distanta va deveni mainstream. Iar Gigabyte a lansat deja si un utilitar, CloudStation, care va permite urmatoarei generatii de aplicatii ale companiei sa comunice si sa partajeze resurse.


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?