Cei mai buni burgeri din tara vin la BURGERFEST 2024 intre 17 si 19 mai
3/36629
calendar_month 09 Mai 2024, 10:06


Da, cei mai buni burgeri din tara, vin in capitala la cea de-a opta editie BURGERFEST si aduc cu ei cei mai cei DJ, influenceri, chefi, mancai de renume national, soare si iarba verde! Singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, va avea loc luna aceasta, respectiv in zilele de 17, 18 si 19 mai. Ne dorim tare mult sa va revedem, sa ne desfatam papilele cu deliciosii burgeri, sa ne tolanim pe iarba si impreuna sa ne racorim cu o bere sau cu un fresh de fructe.

BURGERFEST asteapta toti iubitorii de burgeri la relaxare la iarba verde si aer curat, la cel mai mare festival de burgareala din tara, asa ca avenit momentul sa dezvaluim si care sunt restaurantele care ne asteapta la BURGERFEST 2024.

Fie ca vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din Bucuresti, sau din tara, cea de-a opta editie BURGERFEST le aduce impreuna pe toate, între 17 si 19 mai, la Verde Stop Arena (Str. Barbu Vacarescu 162-164). Gurmanzii si expertii in burgeri plini de curiozitate vor avea de savurat peste 45 de sortimente de burgeri. Iata lista finala de restaurante de la BURGERFEST 2024. Pofta buna!
Burger Van
Burgerati
Casa Angus
Circus Pub
In Mici We Trust
Koko Loko
Maidan
Meat INC.
Sara Green
Smashed Burgers
The Burger’s Father
The Smokers
V!c Container

Si pentru ca dupa un burger delicios merge si un desert, ne-am pregatit cu urmatorii invitati:
Delicii pe roti
I, Bubble Waffle
Inghetata la Butoi

Surpriza evenimentului, o premiera pentru un festival culinar din Romania, BURGERFEST 2024 va avea si un burger bar secret, pur si simplu delicios, realizat impreuna cu partenerii nostri de la DelicioUS Romania – platforma care spune povestea din spatele ingredientelor americane de cea mai înaltă calitate.Am pus la cale un treasure hunt absolut savuros,cu aceasta ocazie ii invitam pe toti cei care ne vor trece pragul sa fie atenti la interventiile MC-ului nostru Andrei Coman si sa scaneze QR code-ul indicat de acesta, sa rezolve misiunile si astfel sa gaseasca burgerul secret gatit la perfectie de Miss Wellington cu ingrediente de peste ocean.

Daca doriti ca intre reprizele de burgeri sa va clatiti papilele, veti avea ocazia sa va bucurati de o gama variata de cocktailuri moderne si distractive pe baza de Beefeater. Nu uitam nici iubitorii de vin, pentru ei pregatind o serie de etichete din gama #Primul. Iar cei care isi doresc ca zilele sa le fie efervescente si fructate, la BURGERFEST vin si furnizorii nostri oficiali de prosecco si frizzante, Frizzante Ride.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de muzica buna si activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.

Si daca tot am vorbit de muzica buna, profitam de ocazie pentru a anunta, pe zile, programul muzical:

17 mai:
17:00 – NOTSOCOMMONDJ
19:00 – HEFE
21:00 – BRUGNER

18 mai:
12:00 – SORIN LUPASCU
15:00 – NYSS
17:00 – MR. JURJAK (dj set)
19:00 – ALTOM
21:00 – FRATE GHEORGHE

19 mai:
12:00 – TIBI
14:00 – BARBU
16:00 – DAN AMARIEI (dj set)
18:00 – BULLY
21:00 – ROAConcertul celor de la ROA este deja o traditie pentru BURGERFEST. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM s-a manifestat in 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat Ne Place. Cu o abordare putin diferita a muzicii – directa, electronica sau ironica, stilul caracteristic ROA a dat nastere unor piese ca D-aia sau Flow de vara saucel mai recent single Timp Bun, care se vor auzi si la BURGERFEST, in inchiderea festivalului, respectiv in seara zilei de 19 mai. In prezent, ROA se pregatesc de lansarea unui nou LP.

Frate Gheorghe vine in premiera la BURGERFEST si impreuna cu el aduce muzica sa cu influente si accente de reggae, rock, rap si folk. Proiectul Frate Gheorghe este si o fuziune de oameni, nu doar de stiluri, conceptul adunandu-i la un loc pe Gheorghe Bușilă, Alexandru Cordonean, Vitalie Colț si Peev Seva. Piese precum Vindecare sau Calator se vor putea auzi si la BURGERFEST, in a doua zi de festival, respectiv in seara zilei de 18 mai.

BURGERFEST va desemna pentru al optulea an CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar:

Mihaela Sava – food blogger culinar de 12 ani, gazda TV, creator de retete virale si gurmand hedonist
Chef Radu Dumitrescu – chef, owner la Voila si co-owner Lovin’ Wine Bar & Bistro
Chef Mihai Toader– chef si co-owner la Soro Lume si cautator la Fragmente.
Cristi Dandes– influencer chef, fotograf si creator al #FoodOfBucharest
Dragos Mihailascrie cu sinceritate despre mancare pe www.b365.ro in rubrica „Mănânc pentru tine”.

Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din:
Adi Hădean
Melinda Teohari owner Dumicat
George Saghin – creator de burgeri si owner Circus Pub

Accesul la BURGERFEST se va face astfel :
Vineri, 17 mai, ACCES LIBER
Sambata, 18 mai, acces liber intre 12:00 si 18:30
Duminica, 19 mai, acces liber intre 12:00 si 18:30
Accesul pe baza de bilet se va face in zilele de sambata si duminica incepand cu ora 18:30.Preturile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi si 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate zilele de festival.

Biletele sunt in vanzare pe Live Tickets si burgerfest.ro