ASUS promite o prezentare spectaculoasa a solutiilor de ultima ora la ISE 2024
3/35963
calendar_month 23 Ian 2024, 12:05


Noile solutii de semnalizare inteligenta, retail inteligent, inlocuiri de desktop si solutii de videoconferinta concepute pentru a remodela peisajul comertului cu amanuntul

ASUS va invita sa deveniti martor la viitorul tehnologiei la evenimentul Integrated Systems Europe 2024 (ISE 2024). 

ASUS va veni ci cu o gama interesanta de solutii de ultima ora pentru semnalizare inteligenta, retail inteligent, inlocuitori de desktop si solutii de videoconferinta. 

Evenimentul va fi live la standul ASUS (#6D330) din Sala 6, Fira Gran Via Barcelona, ​​Spania, in perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2024.

ASUS a colaborat cu furnizorii de top de semnalizare digitala Quividi si StratosMedia pentru a integra solutii avansate de management al audientei in dispozitivele ASUS NUC. Acestea includ NUC 14 Pro, NUC 13 Rugged, Chromebox fara ventilator CF40, ASUS PL64-D1, plus alte solutii inovatoare de semnalizare inteligenta.  

PC-urile ASUS NUC si mini PC-urile sofisticate sunt inlocuitori ideali pentru computerele traditionale de birou. Adaptate pentru a satisface cerintele industriei, precum si nevoile in evolutie ale profesionistilor moderni, aceste masini compacte sunt proiectate pentru a oferi performanta, eficienta si fiabilitate exceptionale pentru functionare 24/7.

ASUS va prezenta, de asemenea, o gama de solutii Chrome Enterprise la ISE 2024, inclusiv Chromebox 5 si sistemul de videoconferinta ASUS Google Meet, care imbunatateste comunicarea si colaborarea pentru companii.

Pentru vanzarea inteligenta cu amanuntul, solutia ASUS IoT OneID IoRT va fi in centrul atentiei cu „One-Stop Shop for Online-Merged-Offline Retail Technology Services”, primul de acest fel – o suita ASUS puternica de solutii integrate care include sisteme NUC avansate si dispozitive Edge AI. ASUS IoT integreaza perfect hardware-ul cu ASUS IoT Cloud Data Platform si cu microservicii OMO esentiali deschizand o noua era a tehnologiei de retail.

ASUS NUC reprezinta un angajament pentru imbunatatirea continua a tehnologiei cu design de produse usor de utilizat. Dezvoltata printr-un parteneriat cu Intel, gama compacta ASUS NUC integreaza puterea unui computer cu fiabilitate de top. Avand un design modular, durata de viata extinsa, solutii inteligente de racire si capabilitati avansate de inteligenta artificiala, ASUS NUC ofera o versatilitate remarcabila si poate fi configurat pentru a satisface utilizatorii care pur si simplu cauta un PC obisnuit pentru uz casnic.