Anca Alungulesei organizeaza primul maraton de slabit din PsihoDieta
3/35399
calendar_month 24 Oct 2023, 16:38


Timp de 9 ore, cu sesiuni de hipnoza si terapie in nutritie

Anca Alungulesei, terapeut in nutritie si hipnoterapeut, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativa de slabit cu rezultate pe viata, organizeaza vineri, 27 octombrie, online, de la ora 9 la ora 18.00, primul maraton intensiv de slabit din PsihoDieta „Fundamentele subconstiente ale greutatii si ale comportamentului alimentar”. 

In acest maraton fiecare participant va intelege profunzimea si complexitatea greutatii din perspectiva mintii si apoi, ghidat, va identifica tiparele si blocajele mentale si emotionale create de-a lungul timpului in relatia cu greutatea, corpul si mancarea. Astfel, toate persoanele participante vor putea ajunge rapid si ireversibil la forma ideala. 

„Am dezvoltat acest maraton de o zi pentru a-i ajuta pe toti cei care participa ca, prin intermediul hipnozei si al remodelarii mentale, sa ajunga la un cu totul alt nivel de intelegere a problemei greutatii si a comportamentului alimentar cu care se confrunta. La final isi vor putea raspunde la intrebarile „de ce mi se intampla asta?” si „cum pot sa o rezolv?”. Scopul este de a obtine rezultate accelerate in procesul de slabire prin schimbarea definitiva a perspectivei legate de mancare, corp si greutate si apoi, de schimbare definitiva a comportamentului alimentar”, anunta Anca Alungulesei, terapeutul in nutritie care a integrat hipnoza in procesul complex de slabire denumit Psiho-Dieta in care peste 2000 de persoane au obtinut rezultate uimitoare in lupta cu kilogramele. 

„Cu totii ne dorim rezultate rapide atunci cand vine vorba despre greutate si totusi undeva ne blocam. Si problema revine, pentru ca, de fapt, fiecare dintre noi traieste intr-un TIPAR MENTAL al greutatii si al comportamentului alimentar. In cadrul acestui Maraton exploram si aprofundam cei 3 piloni ai Psiho-Dietei – relatia cu mancarea, relatia cu corpul, relatia cu greutatea. Lucram aplicat, individual si in grup, pe fiecare pilon. Astfel, in doar 9 ore, fiecare participant va ajunge la propriile constientizari profunde ale problemei greutatii si apoi, aplicand principiile invatate in maraton, va incepe sa aiba rezultate rapide si sustenabile. Atat pe cantar cat si in comportamentul lor alimentar.”, explica Anca Alungulesei, hipnoterapeut in nutritie, cu o expertiza de peste 10 ani in domeniul alimentatiei sanatoase si a ghidajului spre succes in lupta cu kilogramele si cu obezitatea. 

https://www.anca-alungulesei.ro/fundamentele-subconstiente-ale-greutatii-si-ale-comportamentului-alimentar/