3DUTECH dezvaluie modul in care inteligenta artificiala, imprimarea 3D si robotica revolutioneaza viitorul
3/36473
calendar_month 17 Apr 2024, 15:20


„Modeleaza viitorul!” este invitatia lansata de 3DUTECH pentru evenimentul care va avea loc pe 19 Aprilie la Teatrul Apollo111. Pasionatii de tehnologie si inovatie vor avea ocazia sa exploreze noile directii si provocari aduse de inteligenta artificiala, imprimarea 3D si robotica in diferite domenii ale societatii.

3DUTECH este o initiativa ampla si reprezinta o platforma ideala pentru tinerii pasionati de noile  tehnologii si competentele digitale relevante. Programul vizeaza sa ofere tinerilor o experienta educativa si interactiva. Scopul sau principal este sa le stimuleze gandirea critica, sa le incurajeze creativitatea si sa le dezvolte abilitatile necesare realitatii actuale dominate de tehnologie.

Printr-un eveniment de o zi, 3DUTECH provoaca o dezbatere inspirationala, care va explora modul in care tehnologiile emergente ne modeleaza deja viitorul si cum ne putem adapta la o lume care se transforma rapid. 

Sustinut de catre ECDL Romania si Dedeman, alaturi de AOAR (Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania), acest eveniment va fi punctul de intalnire al unor experti si inovatori remarcabili din domeniul inteligentei artificiale (AI), imprimarii 3D, roboticii si competentelor digitale. 

„AI, 3D Printing si Robotica nu sunt doar tendinte trecatoare, ci sunt aici sa ramana. 3DUTECH isi propune sa ofere participantilor o perspectiva cat mai concreta asupra modului in care tehnologiile emergente vor influenta viitorul, dar si strategii pentru adaptarea la aceste schimbari. Ne dorim sa facilitam discutii valoroase intre tineri si experti, sa incurajam inovatia si sa echipam generatia viitoare cu cunostintele si skill-urile necesare pentru a face fata provocarilor si oportunitatilor de maine”, afirma Irinuca Vaduva, Coordonator 3DUTECH.

Intreaga discutie va fi sustinuta cu idei si perspective inovatoare oferite de invitatii din cadrul panelului de discutii, moderat de Iulia Ionescu, realizatoarea emisiunii iLikeIT de la PRO TV.  Dezbaterea va aborda impactul schimbarilor provocate de aceste noi tehnologii si vor explora pasii necesari pentru adaptarea la ritmul rapid al transformarilor din societate.

Evenimentul va putea fi urmarit si live, online pe pagina dedicata de Facebook. 

Speakeri in cadrul evenimentului vor fi: 
●    Dragos Costea - Head of Computer Vision & Research Engineer, Humans.ai
●    Razvan Isac - Area Sales Manager, SEE, Universal Robots A/S
●    Adrian Sisman - Mechanics & Simulations ECRIDA, Programul REXUS de experimente pentru studenti (3D Printing)
●    Mihai Peca - Specialist Programe Formare si Certificare Digital Skills, ECDL RomaniaSondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?