WARBOY cel mai nou film semnat de Marian Crisan vine in cinematografe din 17 noiembrie
3/35292
calendar_month 28 Sep 2023, 17:45


Spectatorii sunt asteptati undeva in (v)estul salbatic, in cel mai nou film regizat de Marian Crisan ce va putea fi vazut, in premiera, in cinematografe din 17 noiembrie.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii caruia vedem finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial, mai exact toamna anului 1944. Baiatul incearca sa salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei intr-o calatorie initiatica, traversand peisajul salbatic al Muntilor Apuseni. Filmul poate fi numit  sau , ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci cand l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat sa le pot aduce pe marele ecran.” marturiseste regizorul.

Trailerul filmului distribuit de Rova Film poate fi vazut pe: https://youtu.be/18VtyKEmn7w Daniel Balis, Reginald Ammons, Ovidiu Crisan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joaca in WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar si pentru miniseria produsa de HBO Romania - Valea Muta.

Scenariul este semnat de Marian Crisan, directorul de imagine al filmului este Adrian Paduretu, scenografia ii apartine Simonei Paduretu, costumele Danei Paparuz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Afisul filmului este desenat de Alex Tamba.

WARBOY este realizat cu sprijinul CNC Romania, CNC Republica Moldova in colaborare cu Televiziunea Romana si este o productie Rova Film, in coproductie cu Parmis, Chainsaw Europe si Forest Film ce va putea fi vazuta in cinematografele din tara din 17 noiembrie 2023.

Pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/FilmulWarboy si Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy ale filmului vot fi publicate in curand mai multe materiale si informatii.