Veste trista pentru fanii filmelor cu supereroi, Jonathan Majors exclus din filmele Marvel
3/35816
calendar_month 19 Dec 2023, 15:10   visibility 1709


Dupa cum poate stiti, Jonathan Majors, vedeta in ascensiune la Hollywood, era intr-un proces cu fosta sa iubita pe care ar fi atacat-o pentru a-si recupera telefonul dupa o cearta in masina, apucand-o violent de brat si lovind-o la cap.

Asa ca Jonathan Majors a fost condamnat luni, la finalul procesului din New York, pentru agresarea fostei iubite, care il va costa rolul ca personaj negativ in filmele Marvel, a anuntat presa americana si o sursa apropiata cazului, potrivit filmnow.ro

Actorul in varsta de 34 de ani, care a jucat in "Creed III" si care l-a interpretat pe Kang in seria Marvel Studios (Disney), a fost gasit vinovat de agresiune de gradul trei si de hartuire de un juriu format din sase persoane. El a fost achitat pentru alte doua acuzatii.

Sentinta sa, care ar putea fi de pana la un an de inchisoare, va fi pronuntata in 6 februarie. Insa producatorii Marvel au decis deja sa nu mai lucreze cu actorul, a anuntat presa americana, iar o sursa apropiata cazului a confirmat acest lucru pentru AFP.

Majors fusese arestat la 25 martie dupa o cearta intr-o masina cu fosta sa iubita, Grace Jabbari, care a depus marturie in timpul procesului la tribunalul din Manhattan. Actorul ar fi atacat-o pentru a-si recupera telefonul dupa o cearta in masina, apucand-o violent de brat si lovind-o la cap. Avocatii lui Jonathan Majors au pledat pentru nevinovatia totala a acestuia.

Pentru procurorul din Manhattan, Alvin Bragg, procesul a aratat ca Jonathan Majors "s-a obisnuit" sa exercite "presiuni psihologice si emotionale" asupra iubitei sale.

Inainte de procesul sau, urma sa apara in doua filme viitoare din franciza, "Avengers: The Kang Dinasty" si "Avengers: Secret Wars".

sursa foto: captura Youtube.com