hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Topul cartilor de dezvoltare personala si profesionala care te vor ajuta sa ai un nou an de nota 10

Topul cartilor de dezvoltare personala si profesionala care te vor ajuta sa ai un nou an de nota 10

calendar_month 15 Dec 2023, 10:00


 An de an, în drumul catre o versiune mai buna a noastra, cartile devin ghiduri pretioase, deschizand usi catre dezvoltarea noastra atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. În timp ce asteptam cu nerabdare sarbatorile, putem descoperi universul unor carti care ne inspira, îndruma si transforma într-o persoana mai puternica, mai înteleapta si mai pregatita sa faca fata provocarilor noului an cu încredere. Iata o selectie cu cele mai captivante carti de dezvoltare personala si profesionala, pregatite sa-ti deschida orizonturile si sa îti ofere instrumentele necesare pentru a transforma 2024 într-un an de nota 10. Aventura începe aici, iar cartile te asteapta sa le descoperi si sa le integrezi în calatoria ta catre excelenta.
 
Editura ap! (ACT si Politon) îti pregateste o calatorie captivanta în lumea dezvoltarii personale si profesionale, prin intermediul unei selectii de carti semnate de autori de renume mondial. Aceste carti îti vor oferi instrumentele necesare pentru a face din noul an un capitol de exceptie în viata ta.
 
Mereu învingator: 7 obiceiuri zilnice care sa te ajute sa te stresezi mai putin si sa realizezi mai mult, de Mark Batterson
 
Mark Batterson te învata sa te concentrezi asupra aspectelor esentiale ale vietii si sa dezvolti 7 obiceiuri zilnice pentru a reduce stresul si a atinge succesul, descoperind secretul unei vieti traite cu încredere si împlinire zi de zi.
 
Arta relatiilor: 11 abilitati sociale de baza care te vor ajuta sa obtii tot ce-ti doresti, de Dave Kerpen
 
Aceasta carte dezvaluie secretele succesului în relatii, evidentiind cele 11 abilitati sociale esentiale. Cu exemple din viata unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta, Dave Kerpen ofera o perspectiva practica pentru a comunica eficient si a obtine succesul atat în viata personala, cat si în cea profesionala.
 
Clubul 5 a.m.: Fii stapan pe dimineata ta! Fa-ti viata mai buna!, de Robin Sharma
 
O poveste motivationala care te poarta într-o calatorie fascinanta prin locuri exotice, oferind învataminte pretioase despre viata. Daca îti plac cartile de dezvoltare personala, aceasta este o lectura care cu siguranta îti va trezi interesul, tinand cont ca este scrisa într-un mod total diferit de tot ce ai citit pana acum.
 
Cum mi-am construit afacerea: Cai neasteptate spre succes de la cei mai inspiratori antreprenori ai lumii, o incursiune palpitanta în lumea antreprenoriatului, cartea lui Guy Raz si Nils Parker dezvaluie surprinzatoarele povesti ale celor mai buni antreprenori ai lumii. De la industria alimentara la tehnologie, aceasta carte este ghidul esential pentru cei care aspira sa-si construiasca propria afacere de succes în noul an.
 
Creeaza un StoryBrand: Clarifica-ti mesajul astfel încat clientii sa-l auda, de Donald Miller
 
Cartea lui Donald Miller ofera un ghid practic si usor de implementat pentru a clarifica mesajele de vanzare, aducand în prim-plan Metoda SB7. Descopera cum sa construiesti mesaje eficiente, usor de înteles de catre clienti, si întelege modul în care functioneaza creierul uman în procesul de comunicare.
 
Mamutul banilor: Valorifica puterea psihologiei financiare pentru a-ti dezvolta mentalitatea despre bani, pentru a evita disparitia pecuniara si a-ti atinge obiectivele financiare, de dr. Brad Klontz, dr. Ed Horwitz si dr. Ted Klontz
 
Aceasta carte ofera o perspectiva aprofundata asupra comportamentului financiar, ajutandu-te sa-ti dezvolti o mentalitate sanatoasa despre bani. Învata cum sa eviti capcanele financiare si sa-ti atingi obiectivele financiare cu încredere!
 
ap! (ACT si Politon) crede în dezvoltarea continua si aduce cititorilor romani titluri care acopera o gama variata de subiecte din sfere precum dezvoltarea personala si profesionala, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regasesc atat în format clasic, cat si sub forma de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încat cititorii sa se poata bucura de lectura în orice moment al vietii lor.
 
***
ap! (ACT si Politon) este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de carte din Romania. Specializata în nonfictiune de calitate, editura a adus pe piata locala o serie de autori care au facut furori în toata lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman si multi altii. Totodata, ap! (ACT si Politon) este editura romaneasca sub egida careia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansata în 2014, editura a adus în Romania peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au facut înconjurul lumii si au schimbat mii de vieti. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: