hit.ro  »  Stiri  »  Cultura  »  Top 3 cele mai bune filme ale lui Quentin Tarantino

Top 3 cele mai bune filme ale lui Quentin Tarantino

calendar_month 16 Nov 2011, 09:42
Unul dintre cei mai renumiti, apreciati si indragiti regizori americani, Quentin Tarantino a realizat, pana in prezent, nu mai putin de sapte filme, toate aclamate de critica de specialitate. Care sunt, insa, cele mai bune dintre acestea? Descopera in continuare!
1. Pulp Fiction (2004)
Cel de-al doilea film al lui Quentin Tarantino este considerat unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Cu o distributie de nota 10 - Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson si Bruce Willis, printre altele - filmul este o productie violenta, dar amuzanta, ce reuseste sa ofere si o coloana sonora de exceptie.

2. Reservoir Dogs (1992)
"Reservoir Dogs" este filmul cu care Tarantino a debutat in cinematografie si este considerat unul dintre cele mai mari realizari ale sale. Si de aceasta data, pelicula reuneste nume mari si spune o poveste presarata cu replici, situatii si personaje memorabile.

3. Kill Bill: Vol. 1 (2003)
Prima parte a seriei "Kill Bill" spune povestea Miresei, o asasina care se trezeste dintr-o coma de 4 ani, dornica sa se razbune pe cei care i-au dorit moartea. Pelicula abunda in scene sangeroase, insa stilul lui Tarantino a reusit sa o transforme intr-o adevarata opera de arta, apreciata atat de critici, cat si de public.
 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?