Teatrul Stela Popescu straluceste la prima sa participare la Festivalul International de Teatru de la Sibiu cu spectacolul "Hedwig and The Angry Inch" in regia lui Razvan Mazilu
3/36930
calendar_month 19 Iun 2024, 17:40


Teatrul Stela Popescu are placerea de a anunta participarea extraordinara a spectacolului "Hedwig and The Angry Inch" la prestigiosul Festival International de Teatru de la Sibiu. In regia indrazneata si inovatoare a lui Razvan Mazilu, aceasta productie captivanta va fi prezentata publicului pe 27 iunie, in doua reprezentatii speciale, la Fabrica de Cultura, sala Eugenio Barba.

"Hedwig and The Angry Inch" este mai mult decat un simplu musical, este o poveste plina de emotie si curaj, care exploreaza identitatea, marginalizarea si lupta pentru acceptare. Personajul principal, Hedwig, interpretat cu pasiune si intensitate, ne poarta intr-o calatorie emotionanta si provocatoare, punand in lumina complexitatea sufletului uman si frumusetea diversitatii.

Razvan Mazilu, cunoscut pentru abordarile sale nonconformiste si spectacolele de succes, reuseste sa aduca in fata publicului un univers vibrant si autentic, plin de muzica, dans si emotie bruta. Spectacolul a fost deja aclamat de critici si public, fiind distins cu numeroase premii pentru performanta artistica.

Participarea la Festivalul International de Teatru de la Sibiu reprezinta o noua recunoastere a valorii acestei productii si a talentului echipei artistice. Festivalul, cunoscut pentru diversitatea si calitatea spectacolelor prezentate, ofera o platforma ideala pentru a impartasi povestea lui Hedwig cu un public international.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la aceste reprezentatii speciale si sa descoperiti un spectacol care sfideaza conventiile si indrazneste sa celebreze autenticitatea si curajul. "Hedwig and The Angry Inch" promite sa va captiveze si sa va inspire, intr-o experienta teatrala de neuitat.

Bilete: https://www.entertix.ro/evenimente?s=HEDWIG+AND+THE+ANGRY+INCH