Retreat Vama Veche se lanseaza in 18 octombrie in cinematografe
3/36918
calendar_month 17 Iun 2024, 12:45


Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi raman „goale” in Vama Veche. Mai precis, in sufletele goale, dupa aventurile din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuita de Vertical Entertainment in cinematografele din toata țara, incepand cu 18 octombrie, dar si la propriu, pe afisul lungmetrajului, care se dezvaluie astazi publicului pentru a spori temperaturile fierbinți de vara si suspansul pentru mult asteptata premiera din toamna.


 
Eva, personajul principal al filmului, interpretat de actrița Ada Condeescu, are parte de o experiența amuzanta, dar si revelatoare, in timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizeaza prietenele ei bune, Corina si Dana, jucate de Adela Popescu si Laura Cosoi, in Vama Veche, in urma unei promisiuni din adolescența. Evadarea celor 3 femei de cariera, cu vieți aparent in control, intr-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe intalniri si situații haioase, dar le pune in fața si o oglinda simbolica in care ajung sa-si vada problemele, defectele, neputințele si secretele si sa-si regleze cu sinceritate, dar si cu simț al umorului si al realitații viitorul.
 
“Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reintalnire cu noi de azi in care am descoperit cat de importante ne-am fost una alteia in trecut. A avut multa insemnatate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineața rece, cu miros de mare, de prietenie si de bine. A fost un mix de personal si profesional, o compatibilitate generala, cu energie buna si intalniri valoroase cu oameni incredibil de buni si dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Si chiar daca filmarile s-au terminat de anul trecut, noi le continuam in viețile noastre, in prietenia noastra, in intalnirile firesti si cu mult ras pe care le avem. Nu ne iese mereu sa ne vedem, ca totusi, avem impreuna 8 spre 9 copii de lasat in grija cuiva, dar trebuie:) Ne ținem de terapie, ca asa spun specialistii ca trebuie, ca sa ne mearga bine. Si sa avem si incalzirea facuta pentru vizionarile si turneul național de lansare a filmului, din toamna. O sa tot fim in Retreat, unde va asteptam si pe voi toți, ca sa simțiți binele pe care l-am simțit si noi.”, au declarat cu entuziasm Ada, Adela si Laura cu ocazia lansarii trailerului si a afisului filmului “Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuita de Vertical Entertainment, cu premiera in exclusivitate pe marile ecrane din țara incepand din 18 octombrie.
 
Odata cu rolurile in care le-a distribuit regizorul Petre Nastase, actrițele Ada Condeescu,Adela Popescu si Laura Cosoi isi continua prietenia din viața reala si in viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al carui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Filmarile au avut loc chiar in Vama Veche in vara lui 2023 si au fost pentru intreaga echipa de filmare si la nivel personal ca un „retreat” in care si-au retrait, rescris si continuat povestile de viața, de prietenie si de profesie.

Cu o distribuție ce aduna actori mari si comunitați online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” ii are in distrubuție, alaturi de Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi, pe: Mihai Margineanu, Daniel Nuța, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Razvan Fodor, Radu Valcan, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu. Cu toții reusesc sa spuna, asa cum anunța haios echipa filmului, o poveste fara efecte speciale, in care „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker si nimeni nu-l salveaza pe Nemo, dar in care totusi mulți se vor regasi”.
 
„De astazi putem vedea trailerul oficial, insa ne mai desparte o vara de momentul mult asteptat al lansarii filmului „Retreat Vama Veche”, o producție actuala si pozitiva, care vorbeste amuzant despre revelațiile pe care le poți avea cand te opresti din fuga zilnica si accepți sa te privesti cu adevarat in oglinda, sa-ți separi orgoliile de sentimentele reale, aparențele de adevar, zambetele de fațada de lacrimile adevarate, dramele depasite de lecțiile invațate, toate ca sa poți trage linie si sa vezi ce ramane cu adevarat al tau si cine ai devenit. Zambind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne intoarce la noi, de distracții nebune ca-n vremurile bune ca sa ne regasim, de prieteni vechi si intalniri haotice pentru a ne face ordine in suflete. Nu online, ci in realitate.”, declara Petre Nastase, regizorul filmului “Retreat Vama Veche”, distribuit de Vertical Entertainment, ce va avea premiera in exclusivitate pe marile ecrane din țara incepand din 18 octombrie.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?