Nicoleta Nuca si Radu Stefan Banica vor da voce personajelor filmului "Wonka"
3/35744
calendar_month 13 Dec 2023, 09:50


Din 15 decembrie universul ciocolatei va invalui salile de cinema cu  povestea speciala de care ne-am indragostit! De sarbatori vom auzi vocile unice ale Nicoletei Nuca si a lui Stefan Radu Banica in filmul "Wonka"!

Bazat pe personajul extraordinar din centrul povestii “Charlie si fabrica de ciocolata”, cea mai emblematica carte pentru copii a lui Roald Dahl si una dintre cele mai bine vandute carti pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunata prin care cel mai mare inventator, magician si producator de ciocolata a devenit indragitul personaj Willy Wonka, asa cum il cunoastem astazi.

Cu Timothée Chalamet in rolul principal, filmul aduce publicului un tanar Willy Wonka plin de idei si hotarat sa schimbe lumea, bucata cu bucata, demonstrand ca cele mai bune lucruri din viata incep cu un vis, iar daca ai norocul sa-l intalnesti pe Willy Wonka, orice este posibil, fiindca asemenea pildei filmului, “Fiecare lucru bun de pe lumea aceasta a inceput cu un vis”!Cine este Nicoleta NucaNicoleta Nuca este considerata una din cele mai bune interprete de muzica usoara din Romania. Originara din Republica Modova, in anul 2009, alaturi de Boris Covali, a castigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chisinau, distinctia fiindu-le inmanata de catre primarul de atunci, Dorin Chirtoaca. In iulie 2004 a fost reprezentantul Republicii Moldova in cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (sectiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretand piesa Enigma lumii. In 2014 a participat la emisiunea “X Factor” unde a ajuns pana in gale impreuna cu mentorul sau Stefan Banica. Totodata a participat la emisiunea concurs televizata  “Te cunosc de undeva” , iar in februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat in topurile muzicale din Romania si Republica Moldova, fiind cel mai mare succes muzical acesteia cu peste 30 de milioane de vizualizari pe Youtube. De asemenea a mai lansat piese ce au fost hituri precum “Adevar sau minciuna” (feat Cabron) , “Tot mai rar”, “Inima mea”, “ Tacerea (feat Vescan) si multe altele.

Cine este Radu Stefan BanicaRadu Stefan Banica este cantaret, actor si personalitate publica a Romaniei. Debordand de talent si originalitate, fiul vedetei rock Stefan Banica s-a facut remarcat in enisiunea “Te cunosc de undeva”, iar in prezent este jurat in cadrul showului “Vedeta familiei”. In plan muzical a lansat melodia “Tu”, ce se bucura de aprecierea fanilor de toate varstele.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?