MINA anunta al patrulea spectacol din spatiul imersiv, dedicat Craciunului
3/35770
calendar_month 14 Dec 2023, 15:15


MINA, Museum of Immersive New Art, lanseaza un nou show, exclusiv in luna decembrie. Spectacolul se numeste „Mos Craciun si Magia Faptelor Bune in Lumea Intreaga”, este prezentat de Coca-Cola si intra in line-up-ul spatiului imersiv, alaturi de „Gustav Klimt - The Immersive Show”, „Lumea Subacvatica - O calatorie imersiva a apei” si „Inner Constellations”, din cadrul expozitiei de new media art One Night Gallery Love Nimurad. 

Spectacolul este creat de studioul de artisti romani Les Ateliers Nomad, fondat in 2010 si specializat in video mapping, animatie 3D, scenografie video, post-productie si CGI.

Show-ul face parte din campania de sarbatori de anul acesta prin care Coca-Cola pune focusul pe „bunatate” si pe potentialul fiecaruia dintre noi de a fi generos, sub umbrela „Lumea are nevoie de mai multi Mosi Craciun”.

„Mos Craciun si Magia Faptelor Bune in Lumea Intreaga” dureaza 15 minute si este accesibil si recomandat celor cu varsta de peste 3 ani. Spectacolul arata o noapte din viata lui Mos Craciun, timp in care face o calatorie in jurul lumii. Intors la Polul Nord, acesta este asteptat de elfi, care au pregatit deja cadourile. 

Cele 4 spectacole prezente in decembrie in spatiul imersiv al muzeului dureaza 60 de minute si pot fi urmarite de miercuri pana vineri intre orele 12-21, iar sambata si duminica intre 10 si 21. Pretul unui bilet este de 50 de lei. 

In plus, copiii se pot bucura de noi instalatii in spatiul dedicat lor, MINA Kids, dar si de intregul muzeu, decorat special pentru sarbatori. Iar pe 23 si 24 decembrie, vizitatorii vor putea sa il salute pe Mos Craciun, care va fi prezent cate 4 ore in fiecare zi. Pentru intervalul orar exact, va rugam sa verificati programul pe conturile de social media MINA Museum.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?