Ce filme de la Marvel vor fi lansate in 2024
3/36780
calendar_month 27 Dec 2023, 20:35   visibility 3646


Fanii Marvel vor avea un an 2024 mai sarac in filme, iar asta se datoreaza faptului ca Studiourile Marvel (MCU) vor lansa doar un singur film, dar va compensa Sony cu 3 filme din universul Spider-Man.

Iata ce filme vor fi lansate in anul 2024

Madame Web - 14 februarie 2024 (Sony)

Dakota Johnson joaca rolul Cassandrei Webb, un paramedic din New York care incepe sa dea semne de clarviziune. Fortata sa se confrunte cu revelatiile despre trecutul ei, ea trebuie sa protejeze trei tinere de un barbat misterios care le vrea moartea.Deadpool & Wolverine - 26 iulie 2024 (MCU)

Deadpool 3 va marca o noua era pentru MCU, fiind pentru prima data cand Marvel Studios reintroduce un personaj Fox in rolul principal al unui film MCU. Filmul marcheaza revenirea nu numai a lui Ryan Reynolds ca Deadpool, ci si a lui Hugh Jackman in rolul lui Wolverine, in ciuda faptului ca actorul a spus ca a terminat cu rolul acesta, chiar ultimul film, "Logan", lasand de inteles acest lucru. Fanii au mari asteptari de la acest film, deoarece se zvoneste ca vor fi foarte multe cameo-uri, iar povestea prezinta un complot legat de multiversul Time Variance Authority a lui Loki si Mobius.Trailer-ul a aparut in 12 februarie avand premiera, ca sa ii spunem asa, la Super Bowl, si, asa cum banuiam, subiectul filmului este despre Time Variance Authority, deoarece Wade Wilson, la sfarsitul filmului Deadpool 2, cu ajutorul aparatului de la Cable, face o incursiune in timp, ca sa modifice cateva aspecte care s-au petrecut deja, lucru ce nu trece neobservat de Time Variance Authority.A aparut trailerul pentru filmul Deadpool & Wolverine (video)
A aparut al doilea trailer pentru filmul Deadpool & Wolverine (video)

Kraven the Hunter- 30 august 2024 (Sony)

Personajul Kraven the Hunter este un imigrant rus, pe nume Serghei Kravinoff, ce doreste sa demonstreze ca este cel mai mare vanator din lume. Pana il va vana pe Spider-Man, ne vom multumi sa-l vedem la vanatoare de infractori, cine stie...

Venom 3 - 8 noiembrie 2024 (Sony)

Venom 3 este posibil sa arunce o lumina asupra cum va arata universul Marvel de la Sony, dupa seria de filme de pana acum, care mai includ Morbius, Madame Web si Kraven the Hunter. 

S-a lansat primul trailer pentru filmul Marvel de la Sony- Venom: The Last Dance

Filmarile pentru Venom 3 au inceput pe 26 iunie 2023, in Los Mateos, Cartagena, Spania. Dupa aproximativ o luna de munca, SAG-AFTRA a intrat in greva si, ca urmare, productia a fost oprita temporar in solidaritate cu sindicatele, pe 14 iulie. Greva s-a incheiat oficial pe 9 noiembrie 2023, dupa ce partile implicate au ajuns la un acord. Lansarea Venom 3 trebuia sa aiba loc pe 12 iulie 2024, dar din cauza grevei, lansarea s-a mutat pe 8 noiembrie. Iata si trailerul mult asteptat:Mentiune

Echo - 9 ianuarie 2024 (MCU) Disney+

In streaming ne vom intalni pe Disney+ cu o miniserie, "Echo". Wilson Fisk va fi adus din nou la viata de actorul Vincent D'Onofrio. Dupa lupta pierduta de Wilson Fisk in miniseria "Hawkeye 2021", Kingpin se intoarce pentru a face mai multe ravagii in Echo, care are premiera pe 9 ianuarie, atat pe Disney+, cat si pe Hulu.
Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?