A aparut trailerul oficial al filmului FURIOSA: A MAD MAX SAGA
3/35634
calendar_month 02 Dec 2023, 19:15


Fanii lui Chris Hemsworth, actorul care interpreteaza rolul lui Thor din universul Marvel, pot sa-l admire in filmul de actiune "Furiosa: A Mad Max Saga", jucand rolul unui "baiat rau".

Filmul va fi distribuit in cinematografe la nivel international de Warner Bros. Pictures din 22 mai 2024.

Ii putem spune Odiseea Furiosa

Filmul „Furiosa: A Mad Max Saga” este regizat de George Miller, castigator de premii Oscar.

Ne intoarcem in universul apocaliptic creat acum mai bine de 30 de ani cu filmele celebre „Mad Max”.Regizorul George Miller vine cu o noua aventura de actiune originala, de sine statatoare, care va dezvalui originile personajului puternic din multiplul succes global, castigator de Oscar, „Mad Max: Fury Road”. 

Pe masura ce lumea a cazut, tanara Furiosa este smulsa din "Locul Verde al Multelor Mame" si cade in mainile unei mari Hoarde de Motociclisti condusa de Warlord Dementus. Trecand prin Wasteland, ei dau peste Cetatea prezidata de Immortan Joe. In timp ce cei doi Tirani lupta pentru dominatie, Furiosa trebuie sa supravietuiasca multor incercari, in timp ce pune laolalta mijloacele pentru a-si gasi drumul spre casa.

Taylor-Joy joaca in rolul principal, iar alaturi de Hemsworth, filmul ii mai are in distributie si pe Alyla Browne si Tom Burke. Miller a scris scenariul impreuna cu Nico Lathouris.

Link trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=XJMuhwVlca4Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?