Zyxel premii importante la Network Computing Awards UK 2023
calendar_month 31 Aug 2023, 10:44


Zyxel  Networks, lider in furnizarea de solutii de retea sigure si bazate pe cloud, a castigat doua dintre cele mai importante distinctii la Network Computing Awards UK 2023. Premiile sunt o recunoastere a portofoliului sau de produse si a brandului Zyxel, care poate oferi cele mai inalte niveluri de performanta, fiabilitate si plus valoare pentru organizatiile clientilor de toate dimensiunile.

Platforma de management in cloud, Nebula, a fost numita „Produsul de gestionare a retelei al anului”, in timp ce XMG1930-30 switch-ul multi-gigabit a fost declarat „Produsul Anului” pentru Infrastructura de Retea. “Dupa ce a primit premiile pentru al treilea an consecutiv, demonstreaza ca produsele Zyxel sunt recunoscute in cadrul comunitatii de retelistica”, a declarat Crowley Wu, vicepresedinte de vanzari si marketing, Zyxel Networks.

"Suntem onorati sa vedem atat Nebula, cat si switch-ul XMG1930-30 recunoscute in cadrul Network Computing Awards. Aceasta este o reflectare a respectului inalt pe care solutiile Zyxel il au astazi, atat de clientii nostri utilizatori finali, cat si de profesionistii si partenerii din retea. Am inregistrat o crestere extraordinara cu Nebula, care este acum stabilita ca o platforma de incredere si de gestionare a retelei pe care MSP-urile pot furniza niveluri exceptionale de servicii.” a continuat Crowley Wu.

"Am vazut, de asemenea, un raspuns excelent la XMG1930-30 care, cu suport pentru 24 de porturi 2.5G si sase uplink-uri 10G, si capabilitatile sale "Layer 3 Lite" deschid noi drumuri pe piata IMM-urilor. Desi a fost lansat abia la inceputul anului, a devenit deja unul dintre cele mai bine vandute din gama noastra de switch-uri multi-gigabit adaptabile si de inalta performanta.”

Unul dintre principalele motive pentru succesul Zyxel, a declarat Crowley Wu, este abordarea metodica si fara compromisuri pe care compania o adopta in cercetarea si dezvoltarea produselor.

"Ascultam cu atentie opiniile clientilor si partenerilor nostri si le introducem direct in procesul nostru de dezvoltare a produselor. Acest lucru, alaturi de inovatia si investitiile pe care le facem pentru a ne asigura ca folosim cele mai noi si mai bune tehnologii, inseamna ca solutiile noastre raspund nevoilor reale, de zi cu zi ale clientilor. "

Informatii suplimentare despre platforma de gestionare a cloud-ului Nebula, switch-ul XMG1930-30 si gama cuprinzatoare Zyxel de solutii de acces wireless, securitate si infrastructura de retea sunt disponibile de la companie sau de la oricare dintre partenerii sai autorizati. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.zyxel.comSondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?