Zyxel este lider in solutiile de retea pentru industria HoReCa revitalizata
3/35161
calendar_month 07 Aug 2023, 11:40


In ultimii ani, Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii de retea sigure si bazate pe cloud, a implementat solutiile de networking in 7.000 de hoteluri si 260.000 de camere de hotel din intreaga lume. Acest lucru a oferit milioane de oaspeti experiente de retea si satisfactie exceptionale si a ajutat hotelurile si magazinele sa isi pastreze mai bine clientii.

Pe masura ce tehnologia WiFi a devenit un dat pentru industria HoReCA, modernizarea retelelor a devenit o consideratie cheie pentru hoteluri, restaurante, cafenele si cei din sector care doresc sa valorifice cresterea industriei turistice globale.

Management fara efort, oaspeti multumiti

Intr-o industrie in care administratorii de retea trebuie adesea sa gestioneze retelele in mai multe camere si locatii, solutia Nebula de la Zyxel le-a oferit administratorilor de retea o solutie puternica, fara efort si scalabila, care le permite sa gestioneze retelele din mai multe camere si magazine centralizat. Gestionarea centralizata a Nebula permite administratorilor sa raspunda mai rapid la problemele de retea si la solicitarile clientilor, imbunatatind nivelul de satisfactie.

Portofoliul cuprinzator de produse gestionate in cloud include 100 de modele diferite, inclusiv AP-uri WiFi 6/6E, switch-uri multigigabit L3/L2/desktop, firewall-uri de securitate si routere mobile 5G – toate acestea putand fi instalate in cateva minute si gestionate central de pe o singura platforma.

Impactul solutiilor de retea Zyxel poate fi observat in baza impresionanta de clienti, care include hoteluri de cinci stele, statiuni, lanturi hoteliere, hoteluri tip boutique, pensiuni, magazine fast-food multinationale, cafenele, catering si multe altele. Exemple notabile includ Palace Grand Hotel Varese in Italia, Agora Swiss Night de Fassbind in Elvetia, Katinat Saigon Kafe in Vietnam, Foodxervices in Singapore si Tiller in Franta.

„Am fost cel mai impresionat de solutia de retea cloud Nebula, in special de modul in care va permite sa verificati si sa gestionati punctele de acces, switch-urile si firewall-urile si sa oferiti asistenta in timp real daca este necesar”, a declarat Salvatore Piraneo, proprietarul PSoft. sas care a integrat sistemele de retea pentru Palace Grand Hotel Varese din Italia.

„Nebula economiseste mult timp pentru personalul nostru IT, care trebuia sa faca vizite la fata locului pentru a implementa si gestiona reteaua. Acum pot face totul din interfata intuitiva si automata de gestionare a retelei. Acest lucru este deosebit de crucial pentru noi intr-un oras precum Ho Chi Minh cu congestionare severa a traficului”, a comentat Út Nguyễn Quang, director tehnic la vTech Solution JSC, care a integrat sistemele de retea pentru Katinat Saigon Kafe din Vietnam.

„Solutia Nebula de la Zyxel este un instrument excelent pentru a ajuta companiile din industria HoReCa sa faca fata provocarilor personalului IT limitat si ale oaspetilor pretentiosi”, a declarat Crowley Wu, vicepresedinte de vanzari si marketing, Zyxel Networks. „Inlaturand complexitatea gestionarii retelelor, ajutam companiile sa beneficieze de revenirea puternica a turismului si le permitem sa se concentreze pe furnizarea de servicii exceptionale oaspetilor lor.”

Pentru a afla mai multe despre munca lui Zyxel in industria HoReCa, vizitati: https://www.zyxel.com/global/en/success-stories  
Sau gasiti aici mai multe informatii despre solutiile Zyxel pentru ospitalitate: https://www.zyxel.com/library/assets/tech-library/Solution-Guide/hospitality.pdf