hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Zyxel - dezvoltarea parteneriatelor de afaceri

Zyxel - dezvoltarea parteneriatelor de afaceri

calendar_month 28 Sep 2023, 17:20


Fiecare proprietar doreste ca afacerea sa sa reuseasca. Partenerul sau aliatul potrivit, va poate ajuta sa va cresteti profiturile si sa va extindeti clientela. La Zyxel Networks, apreciem relatia noastra cu partenerii nostri. Cand deveniti partener, beneficiati de o multitudine de instrumente si resurse pentru a spori profitabilitatea si succesul, inclusiv inregistrarea tranzactiilor, reduceri, seminarii web de instruire, asistenta tehnica, recomandari de clienti potentiali si acces la ingineri de vanzari.  

Pentru furnizorii de solutii, cum ar fi furnizorii de servicii gestionate (MSP), revanzatorii cu valoare adaugata (VAR), integratorii de sisteme si furnizorii de servicii strategice, un factor critic atunci cand se evalueaza producatorii IT este amploarea si profunzimea programelor partenere pe care aceste companii le ofera. Elementele puternice, cum ar fi stimulentele financiare, asistenta pentru vanzari si marketing, instruirea si certificarea, asistenta tehnica si multe altele pot diferentia un furnizor si pot juca un rol cheie in stimularea cresterii pe termen lung a partenerilor.

Ce este ZAP?

Programul de parteneriat autorizat ZAP (Zyxel Authorized Partner Program) ofera revanzatorilor si furnizorilor de servicii cu valoare adaugata instrumentele si resursele necesare pentru a crea si vinde solutii de clasa enterprise, scalate pentru a satisface nevoile si bugetele pietei medii. De asemenea, va puteti alatura programului nostru fara cerinte specifice la nivel de bronz.

Partenerii ZAP primesc asistenta pe parcursul fiecarei etape a procesului de vanzare si li se atribuie un manager de cont de vanzari dedicat, care asista la stabilirea preturilor, escaladarea asistentei tehnice, coordonarea stocurilor si distributiei si consultarea aplicatiilor cu un inginer de sistem sau cu un manager de produs.

David Soares, onorat ca Channel Chief 2023 si Zyxel Networks Executive Vice President Channel Sales and Marketing America de Nord, a explicat: "Am facut o prioritate din a ajuta revanzatorii nostri autorizati sa rezolve deficitul lantului de aprovizionare, gasind solutii disponibile pentru nevoile clientilor lor."

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?