Ziarul de Iasi un manifest pentru o presa sanatoasa, intr-o noua platforma de comunicare
3/36418
calendar_month 03 Apr 2024, 12:35


Lider prin performanta si prin calitatea produselor editoriale, „Ziarul de Iasi” lanseaza noua identitate de brand si noua platforma de comunicare, un spatiu de informare si analiza, dezbatere si dialog intr-un mediu de stiri corecte si coerente.

Centrata pe o identitate vizuala moderna, o arhitectura de brand redefinita si un continut jurnalistic autentic, platforma de comunicare „Ziarul de Iasi” se dezvolta avand in centru publicatiile tiparite si online si noile produse editoriale, toate ancorate in realitatile comunitatii, in interesul public. Doua noi aparitii in format tiparit si electronic, dar si noi serii de emisiuni in formate video originale completeaza portofoliul „Ziarul de Iasi”.

Dan Fiterman, proprietar „Ziarul de Iasi”: „Presa construita pe valori autentice este indispensabila pentru o societate sanatoasa. Nevoia de sanatate a informatiei este fundamentul care sta la baza vietii noastre sociale. Este motorul care justifica existenta media. In pas cu realitatile sociale in continua schimbare, «Ziarul de Iasi» isi consolideaza pozitia de lider al presei iesene si al comunitatii si isi mentine independenta editoriala.

«Ziarul de Iasi» este un sistem de informare onest si amplu, aflat intr-un proces de dezvoltare continua prin produse editoriale noi si extinderea continutului adresat tuturor tipurilor si varstelor de cititori.”
 
Toni Hritac, redactor sef „Ziarul de Iasi”: „In 2024, implinim 33 de ani de la aparitia primului numar. «Ziarul de Iasi» exista de atat de mult timp pentru ca a fost asezat pe o temelie solida, pe jurnalismul de calitate. Forma se schimba, publicul si tehnologia imprima necesitatea aparitiei de noi produse editoriale. «Ziarul de Iasi» se dezvolta si in aceste zone de new media, dar temelia construita pe jurnalismul de calitate ramane. Cautam adevarul indiferent de conjunctura, cu obiectivitate, pentru interesul public.”

Cu o aparitie saptamanala, „Ziarul de Business” are in prim plan toate stirile relevante din business, pe care le comunica prin analize economice si financiare obiective si prin evidentierea strategiilor si previziunilor cu impact. Paginile acestui nou produs editorial „Ziarul de Iasi” vor contine stirile la zi si interviuri reper cu lideri de elita.

„Ziarul de sanatate” apare saptamanal si are un continut centrat pe educatia pentru sanatate si modul in care sistemul de sanatate se dezvolta si isi exprima impactul in viata comunitatii: de la cazuri medicale in premiera la interviuri cu personalitati din domeniul sanatatii si analiza detaliata a realitatii din domeniu.
„20 de minute” este unul dintre cele mai noi produse video „Ziarul de Iasi”, creat pentru o informare corecta a comunitatii, si reprezinta un spatiu de dezbatere publica.
 
„Ziarul de Iasi” ramane fidel principiilor jurnalismului de calitate si isi asuma in continuare rolul de lider al presei iesene.