Xiaomi isi consolideaza pozitia secunda in Romania si isi creste cota de piata cu 35% in T1 2024, potrivit Canalys
3/36692
calendar_month 16 Mai 2024, 14:00


    • In Europa, Xiaomi se afla pe pozitia secunda si a ajuns la 20% cota de piata, cu un numar de unitati mai mare cu 12%
    • Global, compania isi consolideaza locul al treilea, cu o crestere anuala de 33%

  Xiaomi isi consolideaza pozitia secunda la nivelul pietei romanesti, ca numar de unitati la finalul perioadei ianuarie-martie 2024, in crestere anuala cu 35%, potrivit celui mai recent raport al companiei de analiza a pietei de tehnologie Canalys.

In Europa, Xiaomi se afla pe pozitia secunda si a ajuns la 20% cota de piata, cu un numar de unitati mai mare cu 12%. Global, compania isi consolideaza locul al treilea, cu o crestere anuala de 33%.

In Romania, recent, Xiaomi a lansat noile modele Xiaomi 14 si Xiaomi 14 Ultra, dezvoltate in parteneriat cu Leica, ce dispun de o configuratie completa cu trei camere, oferind o experienta fotografica echilibrata. 

De asemenea, compania a lansat, local, si Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver, cu o performanta rapida si fluida a telefonului si o camera foto tripla, de 200 MP, pentru fotografii de inalta calitate si videoclipuri 4K.

In plus, si Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, proiectata sa raspunda celor mai intense nevoi de productivitate, ofera un display exceptional si o experienta captivanta pentru utilizatoriSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?