WE AS WEB: Servicii si capabilitati noi, miza pe afaceri de peste 30 milioane de Euro si peste 600 de angajati in 2024
3/36373
calendar_month 26 Mar 2024, 12:34


WE AS WEB, companie de dezvoltare software, isi extinde capabilitatile, dezvolta noi game de servicii si mizeaza pe afaceri de peste 30 milioane de Euro si 600 de angajati, la finele anului 2024. Compania a incheiat anul 2023 cu afaceri de peste 25 milioane de Euro si 500 de angajati.

„Dupa cinci ani de crestere constanta, am dezvoltat o noua organigrama, ce ne permite sa anticipam nevoile clientilor nostri si sa oferim si mai multa complexitate si profunzime in servicii. Aria noastra include, de acum, si servicii precum AI, SAP, AMS, Cyber Security, Product Strategy & Development”, declara Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

WE AS WEB, una dintre cele mai mari companii de servicii software cu actionariat exclusiv romanesc, isi continua extinderea prezentei globale si in 2024, in Elvetia si Israel, dar si in  Noua Zeelanda.

In prezent, compania are birouri in Marea Britanie, Germania, Austria si Olanda, alaturi de Statele Unite ale Americii, unde se planifica expansiunea si in cursul acestui an.

Doar pentru a-si dezvolta capabilitatile echipei, WE AS WEB a investit peste 15 milioane de Euro in angajati, salariile, beneficiile si dezvoltarea acestora.

In noile birouri, WE AS WEB are personal ce imbina atat expertiza tehnica, dar si buna intelegere a culturii locale si a nevoilor specifice ale business-urilor din tarile respective. Echipele inteleg si analizeaza cerintele tehnice, preiau parti ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de expertii din Romania, Moldova sau Albania.

Recent, compania a anuntat si o dezvoltare a portofoliul de servicii, pentru a raspunde cerintelor din ce in ce mai complexe ale pietei. In prezent, compania isi concentreaza eforturile si pe domeniile de inteligenta artificiala si securitate cibernetica, in linie cu importanta acestora in peisajul tehnologic actual. 

„In era digitala actuala, inteligenta artificiala si securitatea cibernetica nu mai sunt simple optiuni, ci imperative pentru succesul si rezilienta unei afaceri. Serviciile pe care le-am adaugat la portofoliul nostru nu reprezinta doar o extindere a ofertei noastre, ci au venit ca raspuns la nevoile exprimate de partenerii nostri de afaceri. Am reactionat rapid si am ajustat directia pentru a le oferi acestora instrumentele de care au nevoie pentru a-si optimiza procesele", adauga Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

Noile servicii oferite de WE AS WEB sunt destinate atat start-up-urilor, cat si companiilor mari, cu prezenta deja consolidata. Echipa este pregatita sa le ofere partenerilor sai, de la servicii de evaluare initiala si consultanta, pana la implementare, suport si training.

WE AS WEB furnizeaza o gama completa de servicii de software engineering catre liderii de piata din Romania, Elvetia, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie si SUA.