Vulcan Value Centre continua campania de ecologizare "Si naturii ii e greu sa se lase de fumat"
3/34995
calendar_month 19 Iun 2023, 18:10

Protejarea mediului este esentiala pentru a asigura un viitor durabil generatiilor viitoare.  Vulcan Value Centre continua initiativa #ResponsiblyTogether sub umbrela campaniei „Si naturii ii e greu sa se lase de fumat”, alaturi de voluntarii Asociatiei „Coloram Zambete”. 

Actiune de colectare de mucuri de tigara alaturi de voluntari, pentru un mediu mai curat
Procesul de descompunere a unui muc de tigara in natura dureaza aproximativ 12 ani, eliberand substantele chimice nocive care polueaza si afecteaza echilibrul ecologic. In perioada 22-24 iunie si 29-30 iunie, voluntarii de la “Coloram Zambete” vor fi in parcarea centrului comercial pentru a se implica in actiunea de ecologizare. Toate mucurile de tigara colectate vor fi expuse in urne speciale amplasate la intrarea centrului comercial, astfel incat progresul campaniei sa poata fi urmarit in timp real de catre clienti.

#ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate sociala ale grupului, implementate la nivel regional, inclusiv pe piata din Romania, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (#ResponsabiliImpreuna), platforma de responsabilitate sociala a NEPI Rockcastle. #ResponsabiliImpreuna reprezinta angajamentul asumat la nivel de grup, dezvoltat si implementat prin intermediul centrelor comerciale din portofoliul companiei, de a sustine comunitatile locale, de a reuni si a promova initiative care definesc pilonii strategiei de sustenabilitate a companiei, precum educatia, comunitatea si protectia mediului.

Mai multe informatii despre campaniile si promotiile in desfasurare descoperiti pe https://vulcanvaluecentre.ro/ si pagina de Facebook https://www.facebook.com/VulcanValueCentre.