hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Vino alaturi de ASUS sa plantezi un copac in Parcul Tineretului cu ocazia lansarii laptopului U Bamboo

Vino alaturi de ASUS sa plantezi un copac in Parcul Tineretului cu ocazia lansarii laptopului U Bamboo

calendar_month 20 Apr 2010, 18:05
Participa joi, 22 aprilie 2010, incepand cu ora 13.00, la plantarea a 50 de copaci in Parcul Tineretului si la prezentarea noului laptop ASUS U Bamboo cu carcasa din bambus.

Copacul pe care il vei putea planta in parc, in vecinatatea Cafenelei Actorilor, va purta numele tau. Vei avea un motiv in plus sa te intorci si sa petreci mai mult timp in aer liber, in Parcul Tineretului.

Cu aceeasi ocazie, ASUS iti va prezenta noul laptop U Bamboo. Folosind bambusul pentru carcasa si suportul pentru maini, compania a reusit sa reduca necesarul de plastic intre 16% si 20%. Fibra de bambus si panza sunt folosite si ca materiale de ambalare pentru seria Bamboo, cutiile notebook-urilor fiind 100% reciclabile.

Bambusul este mai mult decat o materie prima regenerabila, oferind o senzatie placuta la atingere. Solid si rezistent la amprente, bambusul are o patina naturala ce se schimba in timp, pentru a conferi un stil unic fiecarui notebook, devenind la fel de aparte precum utilizatorul sau.

Si-au anuntat participarea mai multe persoane publice, printre care: Virgil Iantu, Cabral, Adrian Despot, Mihai Cioceanu, Anca Artimon, Sanda Nicola.

Plantarea copacilor va demara la ora 13.00 in zona Cafenelei Actorilor (foarte aproape de intrarea spre Sala Polivalenta, vezi harta anexata). Actiunea se va incheia cu prezentarea U Bamboo si un cocktail in cadrul cafenelei de pe marginea lacului.

Te asteptam si te rugam sa ne confirmi participarea prin email la pr@medialook.ro sau telefonic la 0723 333 933 / 0742 101082.

ASUS considera ca responsabilitatea sociala este esentiala pentru dezvoltarea sustenabila a unei corporatii. Initiativa GreenASUS, creata in 2000, stabileste standarde stricte privind protectia mediului in derularea activitatii companiei. Anul 2008 a marcat introducerea strategiei “Four Green Home Runs”, care cuprinde DESIGN, ACHIZItII, PRODUCtIE, SERVICE sI MARKETING GREEN. 

Sondaj

Ce placa video aveti?