Vertiv se alatura retelei de parteneri NVIDIA
3/36358
calendar_month 21 Mar 2024, 10:50


Vertiv aduce experienta sa in infrastructura de energie si racire de inalta densitate in reteaua de parteneri NVIDIA, pentru a sprijini mai bine adoptarea procesarii accelerate si incarcarea generata de AI

Vertiv (NYSE: VRT), lider global in infrastructura critica si solutii de continuitate, este acum consilier de solutii: partener consultant in NVIDIA Partner Network (NPN), oferind acces mai larg la experienta Vertiv si la portofoliul complet de solutii de alimentare si racire.

NPN este un program global pentru partenerii tehnologici care ofera solutii bazate pe sau alimentate de tehnologiile NVIDIA. Printre principalii furnizori de software, furnizori de servicii cloud, furnizori de solutii si integratori de sisteme, Vertiv se alatura retelei pentru a-si oferi expertiza in abordarea provocarilor unice ale infrastructurii generate de procesarea accelerata (accelerated computing). NPN ofera acces la o serie de beneficii, inclusiv asistenta tehnica, instruire si oportunitati de colaborare, ajutand partenerii sa furnizeze solutii inovatoare clientilor lor.

„Vertiv a colaborat cu NVIDIA in cercetare, dezvoltare si inginerie de mai multi ani, proiectand produse si solutii inovatoare care sprijina implementarea tehnologiilor NVIDIA la nivel global”, a declarat Giordano (Gio) Albertazzi, CEO la Vertiv. „Am combinat autoritatea in solutiile de alimentare si racire cu platformele de ultima ora NVIDIA pentru a ajuta la indeplinirea cerintelor aplicatiilor cu cea mai intensa procesare si pentru a sprijini implementarea infrastructurii AI pe tot globul. Acum, colaboram pentru a construi solutii de racire cu lichid de ultima generatie pentru centrele de date de urmatoarea generatie, accelerate de NVIDIA, care folosesc sisteme GB200 NVL72.”

Solutiile de alimentare si racire de inalta densitate de la Vertiv sunt concepute pentru a sustine urmatoarea generatie de GPU-uri care ruleaza cele mai intense sarcini de lucru AI in conditii de siguranta, la performanta optima si cu disponibilitate ridicata. Portofoliul Vertiv de tehnologii de racire cu lichid, cum ar fi unitatile de distributie a lichidului de racire Vertiv™ Liebert® XDU, chillerele interioare split Vertiv™ Liebert® XDM si schimbatoarele de caldura pentru usa din spate Vertiv™ Liebert® DCD, acopera o gama larga de cerinte de aplicatie. Familia de unitati de distributie a energiei in rack (PDU) Vertiv™ Geist™ a fost extinsa pentru a permite un consum mai mare de energie in rack, minimizand amprenta la sol si mentinand, in acelasi timp, o eficienta ridicata.



Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?