Vertiv prezinta UPS-ul Liebert GXT5 Litiu-Ion online cu dubla conversie
3/36534
calendar_month 23 Apr 2024, 18:10


În era în care energia este esentiala pentru functionarea continua a afacerilor, Vertiv prezinta UPS-ul online cu dubla conversie, Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion, care ofera atat cel mai înalt nivel de conditionare a puterii, cat si baterie de rezerva.

Una dintre caracteristicile sale deosebite este ca acesta protejeaza împotriva celei mai mari fluctuatii de energie, trecand automat la baterie de rezerva atunci cand este detectata o pierdere de energie. Cu un factor de putere (PF) de 1,0 si fara timp de transfer la functionarea pe baterie, activele cele mai critice sunt protejate.

Designul convertibil în rack sau turn al UPS-ului Vertiv™ Liebert GXT5 Litiu-Ion îl face ideal pentru aplicatii IT edge computing sau distribuite, acolo unde spatiul pe podea este foarte important. Este o adevarata solutie cu întretinere redusa, pe principiul “o montati si uitati de ea”, ideala pentru locatii îndepartate cu resurse tehnice limitate la fata locului.

Pe scurt, UPS-ul Vertiv™ Liebert GXT5 Litiu-Ion ofera protectie pentru întreruperi, diminuari de tensiune, supra tensiune, socuri, scaderi de voltaj sau supra-voltaj.

Tehnologia Litiu-Ion ofera o speranta de viata de pana la 3 ori mai mare decat a bateriilor cu plumb-acid si reduce costul total de proprietate cu aproape jumatate.
 
Prin comparatie, Litiu-Ion depaseste VRLA ...
 


Care sunt beneficiile principale ale UPS-ul Vertiv™ Liebert® GXT5?

Performanta ridicata

1,0 factor de putere de iesire (PF): Ofera mai multa putere utilizabila, permitand conectatarea mai multor echipamente si economisind bani si spatiu.
Timp de functionare crescut: Bateria externa litiu-ion inclusa ofera pana la 12 minute de functionare la încarcare maxima.
Timp de functionare extins: Se poate adauga pana la un total de (8) EBC-uri 1U (sau 8 perechi EBC pentru modelele 8/10KVA) pentru o durata maxima de functionare de pana la 100 de minute la sarcina maxima sau 200 de minute la jumatate de sarcina.
Status de avertizare avansat: Se primesc alarme sonore si vizuale timpurii care anunta starea sistemului privind alerte de tensiune de intrare, suprasarcina de iesire, bateria descarcata sau pentru înlocuirea bateriei.
Gama larga de tensiune de intrare: Durata de viata a bateriei poate fi prelungita, permitand UPS-ului sa maximizeze utilizarea energiei utilitare înainte de transferul pe baterie.
Eficienta ridicata: Unitatea functioneaza pana la 94% în modul de operare normal (online).
Tehnologie superioara a baterieiMai putine înlocuiri ale bateriei: Bateriile litiu-ion necesita mai putine înlocuiri si dureaza în medie de pana la 3 ori mai mult decat bateriile traditionale VRLA, reducand costurile de întretinere, forta de munca si de înlocuire (TCO mai mic).
Mai multe cicluri de descarcare: Bateriile litiu-ion ofera de pana la 10 ori mai multe cicluri de încarcare/descarcare decat bateriile VRLA.
Reîncarcare rapida: Bateriile litiu-ion se reîncarca de doua ori mai repede decat bateriile traditionale VRLA, ajungand la 90% în doar 2 ore.
Bateriile se pot înlocui de catre utilizator, în timpul functionarii: Se poate crestedurata de viata si fiabilitatea produsului cu bateriile care pot fi înlocuite cu usurinta, fara a întrerupe alimentarea echipamentelor conectate.
Sigure si de încredere: Cea mai sigura compozitie chimica a bateriei litiu-ion (LiFePO4) si sistemul integrat de gestionare a bateriei (BMS) ofera o functionare sigura si fiabila.
Prietenoase cu mediul: Reduce semnificativ eliminarea si reciclarea bateriilor, necesitand rate mai mici de înlocuire.

Gestionabilitate îmbunatatitaEcran LCD:
Interfata LCD color, usor de utilizat, cu orientare prin detectarea gravitatiei, simplu de instalat si configurat, oferind, de asemenea, informatii rapide despre status si alti parametrii.

Management la distanta:

Card Vertiv™ Power Insight – Liebert® RDU101 inclus pentru gestionabilitate web/SNMP
Vertiv™ Power Assist – Monitorizeaza conditiile UPS printr-o conexiune USB locala
Vertiv™ Intelligence Director – Împreuna cu Vertiv™ Geist™ rPDU, o singura adresa IP pentru a monitoriza si gestiona pana la 50 de dispozitive
Oprire de urgenta de la distanta: UPS-ul se poate opri de la distanta în timpul unei urgente.

Bypass de întretinere integrat si distributie de energie

Fiecare UPS Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion (numai pentru modelele 5-10 kVA) include un bypass de întretinere Zero-U cu distributie integrala a energiei. Acest lucru permite întretinerea sau demontarea UPS-ului fara a întrerupe alimentarea echipamentelor conectate.

Servicii de asigurare a alimentarii UPS-ului Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion

Servicii de suport complete pentru sisteme critice

Oferind mai mult decat garantia standard si programul de extindere a garantiei, Power Assurance (PA) este valabila pentru unitatile UPS monofazate care sunt mai mari de 3 kVA si trebuie achizitionata în termen de sase (6) luni de la data achizitionarii echipamentului. PA include:
 
•  Înlocuirea sau repararea avansata a unei unitati defecte în termen de opt (8) ore lucratoare de la confirmarea incidentului (adica pana la maximum doua (2) zile lucratoare de la o reclamatie).
•  Acoperire 100% a pieselor electronice si a defectiunilor bateriei (excluzand cazurile de utilizare gresita a bateriei si/sau durata redusa de functionare din cauza uzurii normale a bateriei).
•  Acces 24/7 la linia Vertiv de asistenta profesionala.
•  Doua vizite de întretinere preventiva dupa al treilea an, efectuate de un tehnician Vertiv.
•  Serviciu de monitorizare preventiva si diagnosticare - cu achizitionarea Power Assurance Premier.
 
Beneficii cheie

În concluzie, printre beneficiile cheie ale UPS-ului Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion se numara faptul ca aceste echipamente UPS nu mai necesita întretinere, iar aceasta degrevare a personalului IT vine si cu o reducere a riscului de oprire a echipamentelor critice. În plus, UPS-ul permite o recuperare rapida, între 24 si 48 de ore, în caz de avarie.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?