Un important retailer european de articole sportive deschide primul magazin din Ramnicu Valcea
3/35784
calendar_month 15 Dec 2023, 14:30


Decathlon a inaugurat pe 14 decembrie primul magazin din Ramnicu Valcea, situat la intrarea in mallul Shopping City Ramnicu Valcea (Strada Ferdinand 38A). Odata cu noua deschidere, reteaua nationala ajunge la 31 de unitati de vanzare, continuand strategia de extindere a retelei de spatii comerciale din Romania. 

Decathlon Ramnicu Valcea dispune de o suprafata totala de 1.000 m2 si pune la dispozitia clientilor articole si echipamente destinate practicarii a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gama extinsa de produse sportive, care acopera si sporturi de interes in zona, precum fotbalul, handbalul, schiul, sporturile de apa, pescuitul sau drumetiile. 

„Ne bucuram ca finalul de an ne gaseste la inaugurarea unui nou magazin in Romania, cel din Ramnicu Valcea, un oras cu o istorie bogata in sport, si cu locuitori care indragesc natura si practicarea unui stil de viata sanatos. Fiind situat intr-o zona turistica importanta, magazinul Decathlon reprezinta popasul ideal pentru iubitorii de sporturi care isi doresc produse accesibile si sfaturi pentru achizitionarea celor mai bune echipamente pentru practicarea oricarui sport. Continuam sa inspiram si sa incurajam romanii sa faca sport, indiferent de nivelul de pregatire sau varsta”, a declarat Alex Domsa, Director expansiune Decathlon Romania. 

„Magazinul Decathlon Ramnicu Valcea ne va oferi ocazia sa fim mai aproape de pasionatii de sport, sa incurajam activitatile sportive si o viata echilibrata. Cei 16 angajati din cadrul magazinului ii vor ghida pe vizitatori in a descoperi minunile sportului si a se bucura de beneficiile lui permanent”, a completat Andreea Jeleriu, Director magazin Decathlon  Ramnicu Valcea.

Special pentru locuitorii din Ramnicu Valcea, Decathlon a organizat un eveniment in weekend-ul premergator deschiderii, in parcul Trei Lacuri, in care valcenii s-au putut  familiariza cu produsele si au putut face sport impreuna cu echipa, bucurandu-se de activitati si jocuri variate si testand produse. Magazinul ii asteapta de acum pe pasionatii de sport in programul : luni– duminica (10:00-22:00). 

Magazinul Decathlon Ramnicu Valcea ii asteapta pe iubitorii sportului din oras si imprejurimi cu peste 2.500 de articole si echipamente, destinate unei varietati de sporturi, de la box, fitness, gimnastica, alergare, la fotbal, baschet, tenis de camp si tenis de masa, inot, sporturi in natura, pescuit, ciclism, schi, drumetie, dar si articole pentru recuperare, hidratare, nutritie si sporturi de precizie. Utilizatorii vor putea gasi marcile proprii Decathlon – Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin,etc dar si produse marca internationala.

Clientii Decathlon se vor putea bucura, de asemenea, de servicii aditionale, precum serviciile atelier, ce constau in: repararea si reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor; dar si de servicii de imprimat. 

In acelasi timp, clientii care vor apela la serviciile de comanda online vor putea ridica produsele si de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online si ridicarea coletului direct din magazin. 
Alte programe precum  BUYBACK (pentru ciclism, schi si fitness)  sau RESIGILATE, care constau in vanzarea, respectiv achizitionarea de produse reconditionate la pret redus, completeaza azi oferta de servicii de care se pot bucura valcenii in cadrul magazinului Decathlon.In afara de magazinele fizice, romanii pot accesa articolele si echipamentele sportive si din magazinul online www.decathlon.ro. Vizitatorii sunt asteptati in oricare dintre cele 31 de magazine Decathlon din Romania pentru a-si cultiva pasiunea pentru sport si a beneficia de produsele pe care compania le ofera iubitorilor de sport din tara noastra.