Turoperatorul Join UP! aniverseaza cu mandrie primul an de activitate in Romania
3/35200
calendar_month 28 Aug 2023, 11:52

Join UP! Romania, unul dintre cei mai dinamici turoperatori din industria calatoriilor, sarbatoreste cu entuziasm primul an de activitate pe piata romaneasca. De la lansarea sa in Romania, Join UP! a reusit sa cucereasca inimile pasionatilor de calatorii, oferind pachete diverse si o experienta exceptionala.

Join UP! Romania a fost inregistrata anul trecut, a inceput vanzarile in noiembrie 2022 si a inceput zborurile in martie 2023. In decursul acestui scurt interval, operatorul turistic a atins o cota de 3% din numarul de turisti din cele 8 tari in care grupul Join UP! este prezent.

Destinatiile cele mai populare pentru turistii romani Join UP! au fost: Egiptul — 56,8%, Turcia — 33,2% si Tunisia — 4,4%. Costul mediu pe vacanta a fost de 630 de euro, cu un pret minim de 190 de euro si un maxim care a atins 1.340 de euro. Dovezi ale ofertelor variate de excursii pot fi observate in profilurile calatorilor: 50,4% dintre ei calatoresc cu copii, in timp ce 49,6% prefera pachetele pentru adulti. Grupul de varsta predominant al turistilor este cuprins intre 35 si 60 de ani (46%), urmat de grupul de varsta 0-18 ani (29%).

Cea mai populara optiune in ceea ce priveste tipurile de cazare este All Inclusive (50,7% din toate rezervarile), inclusiv variantele sale precum Ultra All Inclusive (24,3%). In contrast, vacantele cu demipensiune (mic dejun si cina) sunt mai putin populare, reprezentand doar 2,4% din toate rezervarile. In ceea ce priveste formatele Bed & Breakfast (0,7%) si doar cazare (0,2%), calatorii in general aleg sa nu le includa in planurile lor de calatorie.

In ceea ce priveste preferintele de cazare, hotelurile de 5 stele predomina, reprezentand 85,1% din toate rezervarile, urmate de hotelurile de 4 stele cu 11,7%. Hotelurile clasificate cu 4 stele+ ocupa locul trei, reprezentand 2,2% din rezervari. Majoritatea hotelurilor de 5 stele ofera facilitati pentru copii (daca sunt orientate catre familii) sau pentru adulti (daca sunt hoteluri doar pentru adulti). Durata medie a vacantei este de 7 nopti, oferind turistilor oportunitatea de a se bucura pe deplin de fiecare destinatie.

"Join UP! este incantata de progresul initial realizat in noile piete — Romania si Polonia — in timpul anului 2023, care este primul an de operare. Turcia si Egiptul, unde avem un portofoliu puternic, s-au dovedit a fi lansari de succes pentru noi in toate pietele europene: Estonia, Letonia, Lituania, Polonia si Romania. Cu toate ca Romania reprezinta in prezent doar 3% din portofoliul nostru, ne asteptam la o crestere semnificativa a volumelor in Romania in timpul sezonului de iarna datorita ofertelor unice pentru piata." - Kateryna Ushakova, Director Regional Europa Join UP!.

“Pentru a atinge obiectivele noastre locale, ne vom concentra pe punctele forte, vom explora destinatii noi, de exemplu Zanzibar unde suntem singurul operator turistic care ofera zbor direct fara escala pentru alimentare; in acelasi timp, vom implementa strategii de marketing eficiente pentru a ne sustine planurile de crestere, devenind unul dintre partenerii de calatorie cei mai recunoscuti in cativa ani," a declarat Marius Surdu, CEO al Join UP! Romania.  “Un alt motiv de optimism pentru indeplinirea acestor obiective este oferta noastra in Sharm el-Sheikh. Turistii romani iubesc Egiptul, dar aceasta regiune in particular este noua pe piata. In acelasi timp, este buna in orice perioada a anului, iar in ultimii ani, infrastructura a fost semnificativ actualizata si au aparut multe locatii noi si interesante: de la cluburi de noapte la parcuri acvatice si centre comerciale,” a mai precizat el.Join UP! isi propune sa continue sa ofere experiente de calatorie de neuitat si sa ramana un partener de incredere pentru calatorii de toate varstele.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?