hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Trend Micro lanseaza Hosted Email Security

Trend Micro lanseaza Hosted Email Security

calendar_month 14 Apr 2010, 16:21
Trend Micro anunta lansarea solutiei Trend Micro Hosted Email Security, bazata pe o noua platforma, si stabileste astfel un nou standard de servicii de securitate, disponibil atat pentru companiile mici, cat si pentru cele mai complexe organizatii.

“Am ascultat solicitarile clientilor care indica securitatea email-urilor ca fiind un factor critic in securitatea IT a intregii organizatii”, a declarat Eric Jensen, Senior Product Marketing Manager in cadrul Trend Micro. “Prin intermediul noului produs Trend Micro Hosted Email Security dorim sa asiguram clientilor un server uptime de 100%, o rata de blocare a spam-ului de 99% sau mai mult si 0 virusi intrati in sistem prin intermediul e-mailurilor. Garantam aceste rezultate si suntem pregatiti sa rambursam banii in caz contrar. in plus, Hosted Email Security are acum integrata si tehnologia noastra anti-malware, recunoscuta ca lider in domeniu, astfel incat email-urile clientilor nostri sunt protejate complet si in fata URL-urilor periculoase pe care unele mesaje le pot contine”, a completat Jensen.
0 mentenanta necesara din partea departamentului IT in contextul economic actual, atat specialistii IT cat si angajatii dintr-o companie lucreaza mai mult ca niciodata. Aceasta situatie impune companiilor gasirea de solutii ce menajeaza timpul angajatilor, astfel incat acestia sa se poata concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante.

“Studiile noastre arata ca implementarea unei solutii de tip hosted email security reduce timpul alocat de echipa IT actiunilor de mentenanta a securitatii email-urilor cu pana la 75% (sau chiar mai mult in anumite cazuri) fata de timpul consumat in cazul utilizarii unei solutii instalate local”, a declarat Michael Osterman, expert in domeniul mesageriei electronice in cadrul Osterman Research.

Trend Micro scaneaza, filtreaza si coreleaza peste 20 miliarde email-uri, site-uri web si fisiere in fiecare zi, utilizand datele obtinute astfel pentru a identifica si raspunde amenintarilor emergente. Motorul ce proceseaza acest trafic generat de milioane de clienti, multiple produse si medii informatice atat locale cat si hosted, este infrastructura Trend Micro Smart Protection Network.

Intrucat Trend Micro isi extinde activitatea in zona virtualizarii securitatii, clientii vor beneficia in timp real – in loc sa astepte noi update-uri - de imbunatatirile aduse in raspunsurile de securitate ale motorului Trend Micro Smart Protection Network.

Care sunt noutatile si ce este diferit?
Trend Micro ofera acum un nou standard de calitate a serviciilor, concretizat in Service Level Agrement, prin care garanteaza clientilor sai:
- 100% uptime sau penalitati de pana la 3 ori mai mari decat cele garantate de concurenta 99% rata de blocare a spam-ului
- 0 virusi patrunsi in sistem prin intermediul email-urilor
- Nu mai mult de 3 mail-uri dintr-un milion clasificate eronat ca spam
- intarzieri de maximum 1 minut in livrarea mesajelor – indiferent unde va aflati
- Durate de raspuns prestabilite in functie de gravitatea evenimentului de securitate

Conform testelor independente efectuate de catre West Coast Labs, versiunea anterioara a solutiei de hosted email security produsa de Trend Micro - InterScan Messaging Hosted Security (IMHS)- era cotata numarul 1 in topul solutiilor email security ce includea toti producatorii importanti din domeniu. Trend Micro a inclus in noua solutie toate modulele fundamentale care au facut din IMHS cel mai bun produs din clasa sa si a implementat tehnologii de ultima ora pentru a spori si mai mult eficacitatea filtrelor de spam.Versiunea completa a Trend Micro Hosted Email Security (TMHES), disponibila pentru 30 de zile, poate fi descarcata gratuit direct de pe site-ul producatorului: http://emea.trendmicro.com/emea/products/enterprise/hosted-email-security/

In Romania, noile servicii Trend Micro Hosted Email Security 2.0 sunt disponibile incepand cu luna aprilie 2010 prin intermediul GECAD NET si a celor peste 70 parteneri Trend Micro din intreaga tara. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?