Tiberiu Dobre preia functia de Vicepresedinte al Samsung Electronics in Romania & Bulgaria
3/36318
calendar_month 12 Mar 2024, 10:36


Samsung Electronics Romania & Bulgaria anunta astazi numirea lui Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience pentru Romania & Bulgaria, in functia de Vicepresedinte al companiei. 

Noua structura a conducerii companiei reflecta contributia semnificativa adusa de Tiberiu la succesul si cresterea acesteia, numirea sa fiind atestata nu doar de catre leadership-ul local, ci si de cel de la nivel european si global deopotriva. 

In calitate de Vicepresedinte, Tiberiu va fi responsabil de coordonarea si implementarea strategiilor comerciale pentru a consolida pozitia Samsung pe piata locala si europeana.

„Ma simt onorat sa preiau aceasta functie si sunt recunoscator pentru increderea acordata; ma voi dedica in continuare eforturilor de a consolida pozitia companiei pe piata locala si europeana. Privind in viitor, sunt entuziasmat de oportunitatile si provocarile care ma asteapta, si sunt increzator ca impreuna cu echipa vom continua sa aducem inovatie si excelenta in tot ceea ce facem”, afirma Tiberiu Dobre, Vicepresedinte si Head of Mobile eXperience la Samsung Romania & Bulgaria.

Cu o vasta experienta in domeniul tehnologiei si al vanzarilor, Tiberiu Dobre a dovedit o capacitate remarcabila de management si o intelegere aprofundata a nevoilor pietei locale si europene. El va continua sa isi exercite atributiile de Head of Division pentru departamentul de Mobile eXperience, preluand totodata si responsabilitatile din rolul de Vicepresedinte alaturi de omologul sau, Victor Armaselu, VP & Head of Consumer Electronics Division. 

Inainte de a se alatura echipei Samsung Electronics, Tiberiu a detinut pozitii de conducere in companii de tehnologie de renume, precum Vodafone, HP sau Nokia, perioada in care a acumulat o vasta experienta in domeniul vanzarilor si al managementului. El face parte din echipa Samsung Electronics de aproape 6 ani, cand a acceptat provocarea de a superviza si gestiona activitatile echipei de Mobile eXperience din regiune in 2018. 

Aceasta numire subliniaza totodata si angajamentul continuu al Samsung fata de recunoasterea si promovarea performantei si aptitudinilor de leadership exceptionale din cadrul companiei. De altfel, in 2023, Samsung Electronics a fost desemnata la nivel global ca fiind ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume” de catre revista Forbes. Distinctia marcheaza al patrulea an consecutiv in care Samsung obtine aceasta clasare in top, o realizare cu adevarat impresionanta, care atesta eforturile companiei de a sustine angajatii in a-si atinge potentialul.