hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Terasa The Garden Colosseum Mall devine pentru 4 weekend-uri locul de distractie si petrecere a serilor de vara

Terasa The Garden Colosseum Mall devine pentru 4 weekend-uri locul de distractie si petrecere a serilor de vara

calendar_month 21 Iul 2023, 12:21

Incepand de astazi, Colosseum Mall va da startul seriei de evenimente tematice organizate pe terasa The Garden, 4 weekend-uri consecutiv. Astfel, cei care vor ramane in capitala in aceasta perioada vor avea noi oportunitati de a-si petrece serile de vara cu prietenii sau familia, in aer liber, intr-o atmosfera plina de distractie, muzica si dans.

Weekend-ul 21-23 iulie va fi dedicat doamnelor si domnisoarelor pentru care Colosseum Mall a pregatit o multime de activitati antrenante si multe surprize. In fiecare zi, de vineri pana sduminica inclusiv, intre 17:00 si 21:30, vor fi organizate demonstratii de salsa si bachata, iar un Dj va anima atmosfera cu muzica de cea mai buna calitate. Totodata, instructorii Stay Fit vor incanta publicul cu sesiuni de aerobic si vor oferi premii atractive celor mai curajosi. In plus, doamnele si domnisoarele se vor putea rasfata cu prosecco, cocktail-uri racoritoare si tatuaje Henna, sau vor putea opta pentru corner-ul de frumusete, unde stilistii vor fi pregatiti sa le impleteasca cele mai frumoase codite cu snururi colorate. 

Weekend-ul 28-30 iulie va fi dedicat cuplurilor. Trupa de mariachi, Dj, make-up corner Douglas, bratari personalizate Samara, dansuri tematice, demonstratii de aerobic, barul de prosecco si vin sunt doar cateva dintre surprizele pe care Colosseum Mall le-a pregatit indragostitilor pe terasa The Garden, in intervalul 17:00 -21:30.

Seria evenimentelor de weekend va continua la Colosseum Mall intre 4 si 6 august, cu activitati dedicate barbatilor. Zona de gaming cu PS5 si mesele de foostball vor anima publicul masculin in fiecare seara, la care vor fi adaugate si alte atractii, inclusiv barul cu bere sau demonstratiile de aerobic cu premii oferite de Stay Fit.

In weekend-ul 11-13 august vor fi organizate emenimente pentru familii, in special pentru cei mici. Acestia vor fi intampinati cu animatori si sesiuni de face painting, vor putea juca mini-golf si vor asista la spectacolul Fun Science. In fiecare zi un Dj va intretine distractia, iar zona de inghetata va aduce un plus de aroma fiecarui moment.

Programul complet al evenimentelor de weekend organizate de Colosseum Mall pe terasa The Garden se regaseste pe www.thecolosseum.ro.

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?