SWEAT, reteaua de fitness din cadrul Grupului MedLife, se extinde cu o noua locatie in Bucuresti, cartierul Aviatorilor
3/36939
calendar_month 20 Iun 2024, 13:10


Noua sala SWEAT by MedLife se desfasoara pe o suprafata de aprox. 1000 mp. si sustine angajamentul fata de medicina holistica, prin spectrul complet de servicii fitness & wellness, de la antrenamente functionale la fizio-kinetoterapie, masaj si spa

 MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, anunta deschiderea unei noi locatii exclusiviste de fitness & wellness SWEAT, in cartierul Aviatorilor, Bucuresti (Str. Clucerului nr. 78-80). Aceasta reprezinta a sasea locatie SWEAT si se remarca printr-o investitie importanta de cca. 1 milion de euro, dar si printr-un design futurist, specific categoriei SWEAT PRO. Pozitionata in una dintre cele mai prestigioase zone rezidentiale din Capitala, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, respectiv Arcului de Triumf, aceasta locatie ofera servicii premium persoanelor care doresc excelenta in fitness & wellness.

Facilitati complete, inclusiv sauna finlandeza

Noua locatie este echipata pentru a satisface o varietate de obiective de fitness, precum scaderea in greutate, relaxare, tonifierea musculara sau chiar pregatirea pentru competitii sportive. Sub atentia si indrumarea antrenorilor profesionisti si a specialistilor de top din sfera medicala, clientii pot beneficia de o gama extinsa de facilitati – de la clase de aerobic, la zone de antrenament functional, cardio si work-out, precum si servicii de fizio-kinetoterapie & masaj, respectiv servicii spa, care includ sauna finlandeza.

„Suntem incantati sa deschidem aceasta noua locatie SWEAT by MedLife in cartierul Aviatorilor, un spatiu dedicat excelentei in fitness si wellness. Investitiile noastre concretizate in ultimele doua luni – sala din cartierul Aviatorilor, respectiv Drumul Taberei – insumeaza cca. 2 milioane de euro si reflecta angajamentul de a oferi clientilor facilitati de ultima generatie si servicii premium, integrate intr-un concept holistic de sanatate si bunastare. Ne propunem sa devenim destinatia preferata pentru toti cei care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate si calitatea vietii prin intermediul unei experiente transformatoare de top, care va fi disponibila in curand si in marile orase ale tarii”, a declarat Liliana Budulan, managerul retelei SWEAT by MedLife.

Fiind una dintre cele mai mari locatii din categoria PRO, sala SWEAT by MedLife din cartierul Aviatorilor este echipata cu aparate de fitness Matrix, furnizor global de top, si echipamente de aerobic Les Mills. In plus, benzile de alergare sunt dotate cu console inteligente pentru monitorizarea activitatii, iar aparatele digitalizate din cadrul locatiei sunt configurate astfel incat sa acopere toate grupele musculare. Totodata, cu ajutorul aplicatiilor si tehnologiei avansate, experienta de transformare SWEAT este optimizata pentru a amplifica fiecare miscare. Sportivii au la dispozitie aplicatia SWEAT One, pentru check-in si check-out facil, rezervarea claselor de fitness, respectiv programarea sedintelor cu antrenor personal (Google Play si App Store) si aplicatia SWEAT Workout Tracking, pentru incercarea sugestiilor gratuite de antrenamente, monitorizarea obiectivelor si a progresului, verificarea varstei biologice, respectiv sprijin de la antrenorul personal (Google Play si App Store).

Echipamentele din zona de work-out acopera toate grupele musculare, iar zona functionala faciliteaza o varietate de antrenamente, inclusiv HIIT, Calisthenics, CrossFit, Powerlifting si Stretching. Noua locatie se remarca si prin spatiile generoase, terasele destinate relaxarii si parcarea extinsa.Antrenori personali si specialisti de top

Locatia din cartierul Aviatorilor beneficiaza de prezenta unei echipe de antrenori personali, pregatiti sa ofere sprijin si indrumare personalizata. Clinica de fizio-kinetoterapie dispune de specialisti certificati, oferind o gama variata de tratamente, precum kinetoterapie, dry needling, terapie manuala si masaj, cold compression, tecar, drenaj limfatic si terapie cu ventuze. Sauna finlandeza completeaza experienta de transformare SWEAT prin stimularea detoxifierii organismului si refacerea muschilor.

SWEAT by MedLife planifica extinderea retelei la nivel national si consolidarea prezentei in Bucuresti, prin deschiderea a cel putin doua locatii in fiecare sector al Capitalei. Sala din Strada Clucerului raspunde cerintelor numerosilor practicanti de fitness din cartierul Aviatorilor si contribuie la uniformizarea prezentei in Bucuresti.