Sustainable Living Podcast revine pentru un nou sezon, inspirand schimbarea si promovand practicile durabile la Promenada Mall
3/34946
calendar_month 06 Iun 2023, 13:10

Sustainable Living Podcast (SLP) si Promenada Mall sunt incantati sa anunte lansarea unui nou sezon foarte asteptat, care va avea premiera in jurul datei de 5 iunie 2023, care coincide cu Ziua Mondiala a Mediului. Dedicat promovarii practicilor si afacerilor durabile, SLP ofera o platforma dinamica pentru un dialog semnificativ cu privire la sustenabilitate, prezentand discutii antrenante cu experti internationali si exemple inspirate din viata reala de indivizi care au imbratisat cu succes stiluri de viata sustenabile.

Pe masura ce lumea se confrunta cu provocari urgente de mediu, SLP isi continua misiunea de a educa si inspira oamenii sa adopte practici durabile in viata lor de zi cu zi. In acest sezon, in colaborare cu Promenada Mall, podcastul va pune in centrul atentiei durabilitatea in industria de wellness, frumusete si cosmetica, prezentand subiecte si perspective care provoaca gandirea.

Promenada Mall, parte din portofoliul companiei NEPI Rockcastle, este renumit pentru angajamentul sau fata de sustenabilitate si va juca un rol esential in discutiile din acest sezon. Cu peste 150 de magazine, Promenada Mall ofera cumparatorilor o gama variata de optiuni durabile. Proiectul de extindere al mall-ului, care adauga spatii comerciale si de birouri, isi arata dedicarea pentru dezvoltarea si cresterea responsabila. In plus, Promenada Mall a imbratisat energia regenerabila prin instalarea de panouri fotovoltaice in 30 de locatii, cu o putere instalata totala planificata de 40 MW. Aceasta investitie semnificativa subliniaza angajamentul mall-ului de a produce energie verde si de a reduce impactul asupra mediului.

„Suntem incantati sa colaboram cu Promenada Mall in noul nostru sezon Sustainable Living Podcast, unde vom explora sustenabilitatea in industria de wellness, frumusete si cosmetica”, a declarat Nicoleta Talpes, Gazda Podcast. „Impreuna, ne propunem sa inspiram publicul sa faca alegeri durabile si sa crestem gradul de constientizare cu privire la importanta conservarii mediului.”

Alaturi de partenerii Promenada Mall, noul sezon Sustainable Living Podcast va acoperi o gama larga de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunastare mentala, educatia consumatorilor, reciclare si upcycling, parteneriate, obiective si angajamente din industrie si inspirarea clientilor si colegilor din industrie. Aprofundand aceste subiecte, podcastul incearca sa ofere ascultatorilor informatii valoroase, sfaturi de specialitate si sfaturi practice pentru a trai un stil de viata mai durabil.

Magdalena Gibney, Group Head of Sustainability la NEPI Rockcastle, si-a impartasit entuziasmul fata de parteneriat, spunand: „Suntem mandri sa colaboram cu Sustainable Living Podcast si Promenada Mall in promovarea practicilor durabile in industria de wellness, frumusete si cosmetica. Prin implicarea in conversatii semnificative si prezentand exemple inspiratoare, speram sa dam oamenilor puterea sa faca alegeri constiente care sa contribuie la un viitor mai durabil.”

Pentru a fi la curent cu cele mai recente episode si pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, ascultatorii sunt incurajati sa se aboneze la canalele de podcast pe YouTube, Spotify, Apple Podcasts, si Google Podcasts, cat si sa urmareasca platforma pe retelele sociale Facebook, Instagram si LinkedIn. Pentru mai multe informatii despre initiativele de sustenabilitate ale Promenada Mall, accesati site-ul www.promenada.ro. Alaturati-va Sustainable Living Podcast in acest sezon pentru o calatorie catre un viitor mai durabil si mai rezilient. Impreuna, putem face diferenta!Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?